2777
2789
عنوان

برم؟؟؟نرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست
هر ۸ساعت بخورم؟

نه یدونه همین الان ک درد داری بخور  اگه باز دیدی تو مسیر ک داری میری درد داری هم یکی بخور. همین یکی دوتا بخوری اوکی میشی با توجه به اینکه میگی فقط روز اولت سخته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا منو خیلی خیلی دعا کن 

چشم عزیز دلم❤

شوهرم اگه بفهمه پریود میشم میگه اذیت میشی نمیزاره برم..دعا کن این مشکل روهم ازسر بگذرونم..خیلی دلم به رفتن..

جالب اینجاست پارسال هم خورد به روزای پریودیم ولی قبلش قرص خوردم که پریود نشم

نه یدونه همین الان ک درد داری بخور  اگه باز دیدی تو مسیر ک داری میری درد داری هم یکی بخور. همین ...

الان هنوز پریود نشدم فقط زیر دلم وپاهام درد میکنه ..طبق محاسبات از آخرین پریودیم باید ۷ام یا ۸ام بشم..

پس الان یکی بخورم دیگه نخورم تا روزی که پریود شدم؟؟

الان هنوز پریود نشدم فقط زیر دلم وپاهام درد میکنه ..طبق محاسبات از آخرین پریودیم باید ۷ام یا ۸ام بشم ...

ببین مفنامیک اسید مسکنه تقریبا بی خطریه خواب آورم نیست معمولا  برا درد پریود استفاده میکنن میتونی سرچ کنی راجبشم بخونی

اره الان اگه درد داری بخور من قبلش میخورم احتمال اینکه خون ریزی کم بشه یا تاخیر بیوفته هم هست. 

الان بخور روز اولتم اگه دیدی درد داری و داری اذیت میشی بخور

ببین مفنامیک اسید مسکنه تقریبا بی خطریه خواب آورم نیست معمولا  برا درد پریود استفاده میکنن میتو ...

خیر ببینی‌..

یادمه یکی از دوستام همیشه موقع پریودی برای کاهش درد می‌خورد.. 

فقط چون من گابرکولین مصرف میکنم تداخل دارویی نداره؟؟

خیر ببینی‌.. یادمه یکی از دوستام همیشه موقع پریودی برای کاهش درد می‌خورد..  فقط چون من گابرکو ...

التماس دعا عزیزم قربونت💚

راستش گابرکولین نمیدونم چیه ولی الان تو گوگل تداخل دارویی هاشو خوندم این جزوشون نبود ولی اگه میتونی از دکترتم بپرس

التماس دعا عزیزم قربونت💚 راستش گابرکولین نمیدونم چیه ولی الان تو گوگل تداخل دارویی هاشو خوندم این ...

گابرکولین برای کسایی که پرولاکتین بالا دارم تجویز میشه.

ای جااانم ممنونم همه جوره برای تاپیکم وقت گذاشتی😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘