2777
2789
عنوان

شوهرم تا الان بیرون بوده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست
این روشنفکر بازیاتونه ک باعث شده طرف پاش بلرزه خیانت کنه

ادمی که بخواد ی کاریو انجام بده بندازیش تو شیشه درشو هم ببندی کار خودشو میکنه

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم همش خونس ولی یا خوابه یا تو گوشی منم کاری بهش ندارم یا کارای خونه رو میکنم یا تو گوشیم  ...

کارش چیه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

بستگی داره چند وقت یک بار اژن حرکت تکرار بشه

مثلا ماهی یک بار باشه اشکال نداره

ولی اگه خیلی تکرار میشه ازار دهنده است

اروم باهاش حرف بزن بگو دلم می گیره تنها تا این وقت شب تو خونه

ازش بخواه گاهی یا بیشتر دوتایی برید بیرون تا این موقع..  البته اگه قبلا نمی رفتید

زندانیته؟

زندانی نه اما ی مرد متعهد و پدر یک فرزند هیچوقت لذت و خوشی کنار فرزند و همسرش جایگزین همنشینی با رفیقاش اون هم تا این وقت شب نمی‌ده 

تفریح و خوش گذرونی گاها مجردی حد داره ک متاسفانه خیلی ها گندشو درمیارند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
ادمی که بخواد ی کاریو انجام بده بندازیش تو شیشه درشو هم ببندی کار خودشو میکنه

اره انجام میده ولی بعضی کارها و سرخود گذاشتن بیش از حد شریک زندگی باعث میشه طرف هزار جور خلاف کم کم انجام بده 

هرچیزی حدی داره ن درحدی کنترول کنی ک بشه زندانی ن درحدی سرخود بزاره ک طرف محدودیت نداشته باشه چ زن چ مرد وقتی ازدواج میکنن باید ی تفاوتی بین قبل و بعد مجردی رو داشته باشن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792