2777
2789
خیلییی یهویی اصلا تو کار این جیزا نبودم خودشون بهم نزدیک شدن

کامل توضیح بده تو یه تاپیک دیگهدام گفتی بودی چشم سوم داریاا

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل توضیح بده تو یه تاپیک دیگهدام گفتی بودی چشم سوم داریاا

مایی که ی عمر دنبال این چیزاییم هیچی ب هیچی بعد یارو نشسته خونش ی موکل شیک وپیک با امکانات براش ظاهر میشه یعنی ریدوم تو این شانس

دیگه هیچ کاری نمیگم چون مثل همین خانوم کارشونو انجام می دادن بعدم میگفتن روانیه

جوابت اصلا به سوالات من ربط نداره .میگم چیشد اومدن باهات ارتباط گرفتن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
عزیزم روانی خودتی گلم😌

الهی 😂

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مایی که ی عمر دنبال این چیزاییم هیچی ب هیچی بعد یارو نشسته خونش ی موکل شیک وپیک با امکانات براش ظاهر ...

اونجوری احساس میکنی گلم 

والاه اویل جز ترس و وحشت چیزی برام نداشت طوری که ب خر کی میگفتم ب قول اون خانم میگفتن دیوانه شده این حرفا بعدش قسمشون دادم که منو اذیت نکنن وکارب ب من نداشته باشن کم کم بعد چندین سال ما باهم دیگه سازگار شدیم من همه جوره کمکشون میکنم اوناهم بعضی وقتا از اینده ب من میگفتن 

دیگه هیچ کاری نمیگم چون مثل همین خانوم کارشونو انجام می دادن بعدم میگفتن روانیه

من جسارت نکردم 

اما واقعا نمیتون همچین مواردی رو باور کنم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الهی 😂

حق داری اینجوری فک کنیا چون مادر خودم بهم گفت روانی شدی🤣🤣🤣🤣ولی موکل من بهم گفت ب مادرت بگو تو فلان روز میری کربلا خیلیی یهویی اینا بعد همونجور شد که موکل گفته بود ب مادرم از تعجب شاخ دراورد و دیگه بهم نگفت مریض شدی ولی دیگه کلا ب روشم نیاوزد