2777
2789
چطوری چیکار میکنی؟

ببین عزیزم. شما اول باید یه غذای خوب برای شوهرتون درست کنید و مادرشو هم دعوت کنید واس غذا یکم سیاست داشته باش. میزو بچین بعد با مهربونی بهشون تعارف کن بعد که غذا تموم شد و رفتن تو هال متوجه میشی کم کم داره خوابشون میبره

پشت صحنه: غذا بار میزاری. تو غذای مرگ موش می‌ریزی. شوهرتو و مادرشو دعوت میکنی بعد هی با مهربونی میگی بخور بخور بعد اونا میخورن و خدا رحمت کنه

تریدر فارکس،استاد رشته رزمی کیوکوشین کاراته، طراح چهره، معلم زبان. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر اینکه پنجاه متر جلو چشش بودم ها رفتم پسرم رو ک بغل مادرم بود گرفتم اوردم میگف چرا تنها رفتی چون ه ...

قطعا شوهر تو یه جاهایی هرز میره که می‌ترسه زنش از جلو چشمش دور شه .اینجور آدم ها چون خودشون خرابن از اطرافیانشون میترسن

ببین عزیزم. شما اول باید یه غذای خوب برای شوهرتون درست کنید و مادرشو هم دعوت کنید واس غذا یکم سیاست ...

آخه دلم بحال بچه ام میسوزه وگرنه خیلی وقت پیش ها آتیششون میزدم

ببخشید اما یعنی تو دعوا میگه؟

نه کلن میگه به نظرش ادم بدی ام

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
سر اینکه پنجاه متر جلو چشش بودم ها رفتم پسرم رو ک بغل مادرم بود گرفتم اوردم میگف چرا تنها رفتی چون ه ...

وای خدا عزیزم خب بگو تو دوس نداری من به کاراییمو خودم انجام بدم که وقت توام نگیرم بعضی موقع ها بد نیست مستقل باشم 

میخواستی با زبون خوش بگی تا عصبی نشه 

ببین عزیزم. شما اول باید یه غذای خوب برای شوهرتون درست کنید و مادرشو هم دعوت کنید واس غذا یکم سیاست ...

سروران عزیزی ک در مراسم خاکسپاری یاری دادن😪🥴

هنوز خستگیِ اسپرم برنده بودن،تو بدنمه😌
ای بابا ناراحت شدم  بچه داری؟ تازه ازدواج کردی؟

اره بچه دارم ...نه خیلی وقته ازدواج کردم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
وای خدا عزیزم خب بگو تو دوس نداری من به کاراییمو خودم انجام بدم که وقت توام نگیرم بعضی موقع ها بد نی ...

ماجرا برا دوهفته پیش بود یهو شروع کرد منم همینطوری ب شوخی جواب میدادم ک دوباره جیغ جیغ نکنه یهو برگشت گف هرزه بی حیا 

اره بچه دارم ...نه خیلی وقته ازدواج کردم

ناراحت نشو این مردا همشون همینقد بی فرهنگن فقد مدلاشون باهم فرق میکنه شمام سعی کن زیاد سر به سرش نزاری وقتی انقد بی ادبی میکنه چون دیگه چاره ای نیس وقتی بچه هست 

ماجرا برا دوهفته پیش بود یهو شروع کرد منم همینطوری ب شوخی جواب میدادم ک دوباره جیغ جیغ نکنه یهو برگش ...

وای یا خدا عزیزم چی بگم اگه از اول زندگیت اینجوری بوده که نباید باهاش ازدواج میکردی اگه هم جدیدا اینجوری شده سعی کن ببینی مشکل چیه و اینکه دیگه خودت قلق شوهرتو حتما خوب میدونی پس به فکر آرامش خودتم باش کارایی که عصبی میشه رو رعایت کن ولی در عین حال مظلوم هم نباش 

وای یا خدا عزیزم چی بگم اگه از اول زندگیت اینجوری بوده که نباید باهاش ازدواج میکردی اگه هم جدیدا این ...

ای خواهر از اول عقل نداشتم اونموقع ی هم ک فهمیدم رفتم برا طلاق دیدم هیچکس پشت ام نیس 

برگشتم نشستم سر جام .