2777
2789
عنوان

عسل و واژن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 26 پست
نه ولی توصیه نمیکنن  به هر حال حرارت رحم هم بیش از حد بره بالا خودش یه مشکلی هست دیگه

اره صد در صد باید نرمال باشه  بنظرتون  همین پماد های عفونت بزنم یا عسل؟

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارا پماد داوالاگ داد ولی عطاری گفت برای گرمی رحم عسل خوبه و برا عفونت خواهرمم  یه بار استفاده ک ...

والا نمیدونم من استفاده نکردم 

ولی بدتر نشه یهو 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نه ولی توصیه نمیکنن  به هر حال حرارت رحم هم بیش از حد بره بالا خودش یه مشکلی هست دیگه

نه زنداییم یکی دوبار استفاده کرده نمیدونم تاثیر داشته یا نه ولی همینجا خوندم عفونت رو تشدید میکنه فقط برای زخم میتونه جواب بده

اره صد در صد باید نرمال باشه  بنظرتون  همین پماد های عفونت بزنم یا عسل؟

دود عنبر نسا 😆😆😆

یعنی معجزه میکنه ها 😃

دالاواگ سی منم یه بار استفاده کردم خوب بود ولی مترونیدازول و کلیندامایسین هم باهاش می‌خوردم 

عسل خودم استفاده نکردم طبعم گرمه میریزم به هم 

اخه کل طب سنتی از نظر علمی رده

🤣🤣🤣🤣ببخشید ولی خندم گفت . چندوقت پیش یه بار زدم سوز داد نمیدونم حساسیت داشتم یا ن کلا باید سوز بده

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
دود عنبر نسا 😆😆😆 یعنی معجزه میکنه ها 😃 دالاواگ سی منم یه بار استفاده کردم خوب بود ولی مترونیدا ...

بدم از بوش میاد و اینکه باید ۷ روز استفاده کنی سخته

🤣🤣🤣🤣ببخشید ولی خندم گفت . چندوقت پیش یه بار زدم سوز داد نمیدونم حساسیت داشتم یا ن کلا باید سوز ب ...

والا منم چند روز پیش گوشم درد میکرد مادرشوهرم گفت سیر بزار گذاشتم علاوه بر درد پوستشم شروع کرد به سوزش و خارش🤭😂

والا منم چند روز پیش گوشم درد میکرد مادرشوهرم گفت سیر بزار گذاشتم علاوه بر درد پوستشم شروع کرد به سو ...

😂😂😂🤣ن فقط برو دکتر ک قطره بنویسه