2777
2789
عنوان

شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 22 پست
 ایکاش وابسته نبودم ایکاش هدفی داشتم و میرفتم دنبال هدفم ایکاش مستقل بودم  اینجوری ...

اتفاقا این نکته قوت شماست.

بودن در کنار خانواده و زندگی کردن با اونها از همه چیز قشنگ تر.

شاید اگه پزشک موفق میشدی بیشتر  احساس تنهایی و پوچی می کردی چون هیچوقت وقت نداشتی خانوادت رو ببینی 

منم همینجوریم ... خیلی اذیتم‌اما... حس خووبی نیست... خیلیارو دیدم چقدر یهو   مستقل   ...

ناراحت نباش.شخصیتها با هم متفاوته.ماها حتی اگر مجبور هم بشیم که دور شیم اصلا آدمهای خوشحالی نخواهیم بود.چه بسا افسردگی بگیریم.در کنار خانوادت هدفسازی کن و به اهدافت برس.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم قطعا اولی خیلی دوست دارم نزدیک مامانم باشم

همش گریه میکنم  به شوهرم میگم 

من خودخواهم که تو باید هرروز این راه رو بری و بیای .

اونم میگه کاریت نباشه ب این چیزا ...

این همه جون میکنم که توی آرامش باشی  اگر بیای اونجا و خوشحال نباشی به دردم نمیخوره  افسرده شی

ناراحت نباش.شخصیتها با هم متفاوته.ماها حتی اگر مجبور هم بشیم که دور شیم اصلا آدمهای خوشحالی نخواهیم ...

آخ گفتی دقیقااااااااا

از دوستانم هستن که رفتن و دور شدن

اما اونا با من از اولم فرق داشتن  وابسته نبودن 

دوستم یکیش گفت  نه اصلا نیا  چون  خانوادت خیلی ب دردت خواهند خورد 

هم اینکه مگر چقدر زنده ایم که خودمونو انقدر عذاب میدیم همونجور ک دوست داری زندگی کن   من  خوشحال نیستم ک اومدم !

اما اون یکی دوستم هیلی راضیه و میگه اینجا  جای پیشرفته و ملک ها گرونتر میشن روز ب روز ...

خلاصه ک هر کسی یه جور زندگی رو میخاد

اتفاقا این نکته قوت شماست. بودن در کنار خانواده و زندگی کردن با اونها از همه چیز قشنگ تر. شاید اگه ...

اگر بدونی چقدر با  حرفت   آرومم کردی 

خیلی حالم رو آرومتر کرد!

ممنون واقعا ک وقت گذاشتین تشکر