2777
2789
عنوان

دلم گرفته 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست
دقیقا 🙂😔 اینو امشب با همه وجود حس کردم🙂💔

ناراحت چی هستی عزیزم ... خودت خونه دوست داشتی داری میرسی بهش . 

طبق سلیقه و بودجه خودت بچینش و  خوشحال باش . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم یه سری جاها امتحان کردم  نباید بزاری چیزی ناراحتت کنه  این یه واقعیته تو اگر هر چقدر ...

سعی کردم همیشه هم سعی میکنم 🙂

خدارو شکر خدارو هزار مرتبه شکرررر که تونستم خونه خودمو بگیرم با همسرم بریم 🙂

فقط ازشون انتظار داشتم یکم واسم خوشحال شن همین :)💔

متاهل🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم هزاران بار مبارکت باشه  ان شاءالله به دل خوش وتن سالم  خونه ات پر از برکت خدا&n ...

قربونت برم گلم لبخند به لبم آوردی با حرفت الهی که همیشه بخندی قشنگم🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دورت بگردم 

متاهل🧿❤️

وابستگی روانی تون رو از ادمای سمی قطع کنید.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
سعی کردم همیشه هم سعی میکنم 🙂 خدارو شکر خدارو هزار مرتبه شکرررر که تونستم خونه خودمو بگیرم با همسر ...

خیلی خوبه آفرین 

ولی یکی از روان شناس ها میگه 

بزرگترین موفقیت اینه از کسی توقع نداشته باشی جز خودت

چه قشنگ گفتی 🙂❤️

بله عزیزم، یکی از آسیب هایی که که ما از پدر مادرمون می خوریم اینه که مثل خدا میپرستیمشون، فکر میکنیم اونا عاشقانه ما رو دوست دارن، فکر میکنیم اونا خدای ما هستن، هیچ کس به جز اونا ما رو دوست نداره، نزدیک ترین ادم به ما هستن، در صورتی که اونا هم مثل بقیه دنبال منفعت خودشون هستن میخوای بهت ثابت کنم؟ اینجا سایت بارداریه، به نظرت چرا ادما باردار میشن؟ چون حوصلشون سر میره، چون از حرف مردم میترسن، چون معنایی برای زندگی ندارن، چون فک میکنن همه باید بچه دار بشن، میبینی هیچ کس به فکر آینده، روان اون بچه نیست، همه به فکر خودشونن، پس این پنبه رو از گوشت دربیار و آگاه شو.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خیلی خوبه آفرین  ولی یکی از روان شناس ها میگه  بزرگترین موفقیت اینه از کسی توقع نداشته ب ...

کاش میشد آدم به اینکه از کسی توقع نداشته باشه بتونه عمل کنه ولی خیلی سخته🙂

اما آدم شاد تری میسازه

اگه من ازشون توقع نداشتم که بهم تبریک بگن یا خوشحال شن برام الان گریه نمی‌کردم :)

متاهل🧿❤️
بله عزیزم، یکی از آسیب هایی که که ما از پدر مادرمون می خوریم اینه که مثل خدا میپرستیمشون، فکر میکنیم ...

درسته واقعا 🙂 کاش میشد از هیچکسی توقعی نداشت اون موقع آدم شاد تری بودیم ‌‌...

متاهل🧿❤️
دعا کن برام 🙂❤️ دلم شکسته 

دعا کردم واست زودتر بری تو خونت و اونقدر قوی بشی ک حتی اگه مستقیم  بگن خونت زشت و بدرد نخوره ؛هم .. ته دلت بخندی بگی ولی من عاشقشم .  این خونه ایداله دله منه و کافیه ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مرسی عزیزم از حس خوبت 🙂❤️

حسه خوبت تو قلبته . اون خونه ای ک خوشگل شده با تلاش و طرح و نقشه تو بوده ... لذتو ببر و امشب  ب جای این فکرا تو ذهنت یکی یکی وسایلت رو بذار سر جاشون تو خونت ... فلان فرشو کجا بچینی . جای تلوزیون کجاس . جا کفشی رو بیاری با خودت یا یه جدید ه جمع و جور بخری؟ 

بقیه هم مارو ب گریه نندارن  کافیه ... نمیخواد مارو بخندونن و و برامون خوشحال باشن