2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم من سه تا سقط زیر هشت هفته داشتم بعد از بررسی ها مشخص شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم بارداری چهارم سرم آی وی آی جی زدم و هپارین و آسپرین پسرم بسلامت دنیا اومد

میدونی اونم با کی دوا دکتر باردار شدم بد یسال اقدام داغونم دیگ تازه از سقطم گذشته تیر سقط داشتم

انشالله یکبار باردار شدی دوباره ام بازدار میشی نگران نباش من خودم درک کردم میدونم چی میگی

ازمایشات دکتر زنان باید بنویسه؟

ازمانشان انعقادی رو دکتر زنان نوشت ولی برای مشکل ایمنی باید بری پیش متخصص ایمونولوژی سرچ کن ببین بهترین متخصص ایمونولوژی شهرتون کیه برو پیشش بگو سقط مکرر داشتم میخوام از نظر مشکل ایمنی بررسی بشم

ازمانشان انعقادی رو دکتر زنان نوشت ولی برای مشکل ایمنی باید بری پیش متخصص ایمونولوژی سرچ کن ببین بهت ...

شما سقط تون چجوری بود واس من یکی پوچ بود یکی قلبش تشکیل نشد؟

مشکل ایمنی چی هست خطرناکه؟

نه خطرناک نیست ولی خب اگر یک سری فاکتورها توی خونت بالا باشه بدن جنین رو عامل خارجی میدونه و بهش حمله میکنه و اجازه رشد بهش نمیده سرم آی وی آی جی من از اول تا ماه پنجم زدم ماهی یکبار که سیستم ایمنی بدن رو کنترل میکنه که به جنین آسیب نزنه و اینجوری بارداری چهارم من به ثمر نشست