2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشکر نمیکنم از خودم تشکر میکنم بخاطر اراده ام هوشم تلاشم جون کندنام تسلیم نشدنم

آها خو من میگم خدا هم کمک کرده بدون اون نمیشده این کار قبول داری؟؟؟

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
آها خو من میگم خدا هم کمک کرده بدون اون نمیشده این کار قبول داری؟؟؟

نه قبول ندارم

خدا چرا به دخترای فلج همسایمون کمک نمیکنه؟

وقتایی که همه خواب بودن من زجر کشیدم تا به خواسته هام برسم

من جون کندم من من من چرا اینا رو به خدا ربط میدی

نه قبول ندارم خدا چرا به دخترای فلج همسایمون کمک نمیکنه؟ وقتایی که همه خواب بودن من زجر کشیدم تا ب ...

قبوله من خدا رو دخیل میبینم تو نمبینی .هرکسی یه عقایدی داره نظر شما محترمه

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
نه قبول ندارم خدا چرا به دخترای فلج همسایمون کمک نمیکنه؟ وقتایی که همه خواب بودن من زجر کشیدم تا ب ...

اونهایی که در دنیا سختی میکشن در آخرت به قدری پاداش بخاطر سختیشون میگیرن که آرزو میکردن کاش بدنشون در دنیا تکه تکه می‌شده. حدیث از امام صادق هست. 

پس اگه باور کنی اون دنیاست که مهمه و این دنیای زودگذر ۷۰،۸۰ سال بیشتز نیست، به خدا اعتقاد پیدا میکنی 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
اونهایی که در دنیا سختی میکشن در آخرت به قدری پاداش بخاطر سختیشون میگیرن که آرزو میکردن کاش بدنشون د ...

عقلم رو به این چیزا نمیفروشم

پادشاهان همیشه برای عادی نشون دادن دردهای کشور وعده بهشت رو میدن

اما پدرمادری که ۲ تا بچه فلج دارن با هیچ پاداشی جبران نمیشه براشون

من به این فکر میکنم ما هیچوقت به حرف خدا گوش نمی‌کنیم کار هایی که گفته گناه و حرامه انجام میدیم و کارهای واجب ر انجام نمیدیم با اینکه به نفع خودمونه. اون وقت همش از خدا هم انتظار کمک داریم!  و اگه مشکلی پیش بیاد مقصر رو خدا می‌بینیم. نه عزیزان ما یک قدم به سمت خدا بریم خدا ۱۰ قدم میاد.  خدا ما رو رها نکرده

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷