2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست
ببینید این مشاور تا جایی که میدونم حضوری میگیره مشاور و شیراز هم هست اگه میخواید تلفنش رو براتون بف ...

آره اگه میشه عزیزم لطف میکنی ، یعنی پدر کل فامیلو در آورده در به درمون کرده خدا خیرت بده 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه شماره ی مشاور رو تو خصوصی برام بفرستی پسر عموم در به در دنبال مشاوره پیدا نمیکنه 

پسرعموت بگومشاورحضوری بره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ده هزار منطقه یک

به دانشگاههای طرازاول میخوره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پسرعموت بگومشاورحضوری بره

وقتشون پره آخه دیوونه شدیم😂😑به خدا

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
آره اگه میشه عزیزم لطف میکنی ، یعنی پدر کل فامیلو در آورده در به درمون کرده خدا خیرت بده 

درخواست دوستی دادم

شما باید قبول کنید درخواست دوستب رو تا بتونم پیام ارسال کنم

نه ولی مراکز استانا میخوره مثل اصفهان یزد و ....

سعی کنیدتوقطب وناحیه خودتون انتخاب کنن شانسشون ۱ونیم درصدبیشتره

فرهنگیان چه رشته ای بود؟گرایش رشته مکانیک خیلی مهمه سیالات  بهتره اما من فارغ التحصیل مکانیک بی ...

الان دفترچه رو نگاه کردیم

ما شیراز هستیم فقط از استان فارس میتونیم انتخاب کنیم

رشته های مکانیک و متالوژی داره

بنظرتون خوبه؟

سعی کنیدتوقطب وناحیه خودتون انتخاب کنن شانسشون ۱ونیم درصدبیشتره

عه دقیقا ی سوالم داشتیم

مشاور گفت بعد شیراز دانشگاه های قطب رو بزن مال قطب ما میشه هرمزگان یاسوج بوشهر  و خود شیراز

خب یعنی اگه اینارو الویت پایین تر بزنیم شانسمون پایین تر میره؟ مثلا اصفهان و یزد و بالاتر بزنیم؟

عه دقیقا ی سوالم داشتیم مشاور گفت بعد شیراز دانشگاه های قطب رو بزن مال قطب ما میشه هرمزگان یاسوج بو ...

وقتی ایناروبزنیداحتمال اینکه درقطب قبول شه خیلی بیشتره مثلاشانسش شیرازخیلی بیشتره تااینکه اصفهان یا تهران بزنه