2821
2789

قد من ۱۶۳ هست شوهرم  نمیدونم یبار میگه ۱۷۲ 😐یبار میگه ۱۷۷ نمیدونم چنده

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووووشششش مرسی فقط دعا کنید برام منم این قد د تجربه کنم😍❤️ در کنار همسر و خانوادتون سالم و مانا باش ...

قدت چنده مگه😁😍

امیدوارم تو زندگیت همون ب صلاحت باشه ک از ته دلت اون رو میخوای 

ممنون عزی دلم 

خودم ۱۷۷ام  ۱۸۰باشه راضیم😁

احسنت به این قد 😂😂😂😂😂😂😂😂🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
قدت چنده مگه😁😍 امیدوارم تو زندگیت همون ب صلاحت باشه ک از ته دلت اون رو میخوای  ممنون عزی دل ...

مرسی 152 البته 19 سالمه ها

ولي خب یه عده میگن ورزش‌ کششی انجام بدین نمیدونم والا.. شد، شد نشد امیدوارم باش کنار بیام😍❤️

من171

شوهرم175🙂

تا چشاشم

😂

ولی میگه کاش اندازم بودی موقع بغل کردنی یذره فقط سرشو میاره پایین بزاره روشونم میگه کوتاهیی🚶‍♀️🕳

وزنم64میگه لاغری 

کلا به هیچی راضی نیست😂

بعضیااینجورین

بعضیام براشون مهم نیست

نامزد داداشم زیر160 قدش داداشم 180 براش مهم نیست

معیارهافرق میکنه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

یعنی اونکه 175 هست 10 سانتی بپوشه خیلی تابلوئه؟ 

من میپوشم

برام مهم نیست

جاییم ک همه ازم کوتاه ترن

یه مدت گوز گوز کردن دارزی وفلان 

جوری شد ازقدم بدم میومد

ولی اخرش فهمیدم ازحسادته میگن

خودشون غصه ی قدکوتاهشونو میخورن

دیگه قدمو دوست دارم

پاشنه ده سانتی هم باشه میپوشم حس میکنم درکنار اونا دارم پرواز میکنم برامم مهم نیست😁😁😁

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

چرا باید مشکلی داشته باشیم؟ اگه ناراحت بودیم ازدواج میکردیم؟ نظرات بقیه و دیدگاه بقیه ان ک ممکنه ب ...

نه گلم چون خودم ریزه میزه ام پرسیدم البته من از تو کوتاهترم

دیدم گاهی گفتن همسرمون گفته کاش بلند تر بودی یا به خانومای قد بلند نگاه می کنه یا مسخره می کنه واسه این پرسیدم که بعدا مشکلی پیش نیومده براتون که الهی شکر خوشبختی و از ته قلبم میخوام عشقتون جاودان بمونه♥️

اصفهان من نصف جهان من 💗

چقدر چرت گفتی

عزیزم من چون خودم ریزه میزه هستم و اطرافیانم دیدم حرف شنیدن از طرف همسر مسخره شدن مقایسه شدن گفتم از این خانوم بپرسم و به این خانوم عزیزم توضیح دادم علت پرسشم رو 

قضاوت و توهین نکن

اصفهان من نصف جهان من 💗