2777
2789
عنوان

تنوع طلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من فقط یچیزی میدونم‌ کسی از وفاداری حیا پاکدامنی خوب بودن پشیمون نشده هر راه غلطی آخرش پشیمونی واندوه حالا طرف هرچقدرم هرزه باشه باز یه روزی به خودش میاد یا حداقلش هیچوقت آرامش نداره پس مطمئن باش راهی که درسته همیشه قشنگه و شیرین حالا بزار فکرکنن عقب مونده ایم حداقلش که آرامش داریممممم🙂

انگار مسابقه س برا نشون دادن زیبایی های ظاهری هر روز به یک شکل خیلی قشنگه خدا تو قرآن میگه حجاب داشته باشید تا ان یعرفن تا شمارو بشناسن یعنی چی بشناسن یعنی درونتون رو ببینن اصالتتون رو (اشتباه برداشت نکنید که پس شخص بی حجاب اصالت نداره نه فقط بقیه با ملاک ظاهر انتخاب میکنن)

انگار مسابقه س برا نشون دادن زیبایی های ظاهری هر روز به یک شکل خیلی قشنگه خدا تو قرآن میگه حجاب داشت ...

چه مهمونی ها و دورهمی هایی که این موضوع توش موج میزد و الان رسیده به جامعه

انگار مسابقه س برا نشون دادن زیبایی های ظاهری هر روز به یک شکل خیلی قشنگه خدا تو قرآن میگه حجاب داشت ...

اگه همونقدری که رو ظاهر آدما کار میکنن رو اخلاق هم کار کنند عالی میشه . 

به نظرم یکی ذاتش پیت پلید وحشی  تقصیر شما نیست نه ناراحت میشه وحشی حیوون روانی عوضی کودن به اپن دختر علاقه داشتی چرا وبال من شدی بی شرف پست پلید عقده ای دهاتی پایین شهری گدا گشنه روانی ناراحت میشه  بدرک که ناراحت میشه فدای سرم ناراحت میشه