2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اینطوریم ک ایشون گفت نیس دیگه واقعیتهایی ک باید حواسمون باشه اما کدوم فیلم و سریال ایرانی دیدی ...

واقعا فیلم های ایرانی همشون غم انگیزن😂

یا فقیرن یا کلاه گزاشتن سرشون یا سرطان دارن و ... 

حالا اینطوریم ک ایشون گفت نیس دیگه واقعیتهایی ک باید حواسمون باشه اما کدوم فیلم و سریال ایرانی دیدی ...

اقا خداوکیلی همینجوری بود من اصلا داشتم جا دختره له میشدم خصوصا برخوردای خانوادش خو شما که بلد نیستید بچه داری و دختر داری کنید پس نمیداختید خو اه 

ببخشید دوستان اعصابم خورده سرش

واقعا فیلم های ایرانی همشون غم انگیزن😂 یا فقیرن یا کلاه گزاشتن سرشون یا سرطان دارن و ... 

😂😂😂سریال جزیره بود اون خو اصلا امیر مقاره معلوم نبود چه مریضی ای داشت😂مریضی کم اورده بودن

واقعا فیلم های ایرانی همشون غم انگیزن😂 یا فقیرن یا کلاه گزاشتن سرشون یا سرطان دارن و ... 

یا تا میان خوشبخت بشن خوشحالی و جشن

یکی اون‌وسط میمیره ، یا پولارو بالا میکشه

قهوه ترک ، حیثیت ببینید

تنها سریال قشنگی که دیدم زخم‌کاری بود که فصل دومش داره میاد

اقا خداوکیلی همینجوری بود من اصلا داشتم جا دختره له میشدم خصوصا برخوردای خانوادش خو شما که بلد نیستی ...

عادیه منم بعدش تو کما‌ بودم🤣🤣

ولی همونجا ک با قفل‌فرمون زدش دلم‌خنک‌شد

تازززه اگه محمود داداشش نبود من وسط‌سریال سکته میکردم

عادیه منم بعدش تو کما‌ بودم🤣🤣 ولی همونجا ک با قفل‌فرمون زدش دلم‌خنک‌شد تازززه اگه محمود داداشش ن ...

اخ دقیقا ببین بغضم گرفت گرفت اون لحظه که مراد گفت پشتتم و جبران میکنه دردونه شکست 

اخه عنتررر الان دیگه 😐😂