2777
2789
عنوان

مجردی خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم چرا این قرص میخورن اخه همسر منم میخوره  و الکی میگه ترک میکنم

اوایل برا تاخیری می‌خورد. کم‌کم دوزش رو زیاد کرد عصبی شده بود بعد کم کم رابطه جنسی سرکوب میشه .نذار شوهرت بخوره بعدا داستان میشه ترک کردنش کار حضرت فیله

دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
قمار باز بود؟سخته با اینجور آدم یخ آدمی ک خیلی دوسش دارم اهل این چیزتست ولی من خیلی دوسش دارم و الان ...

بیخیالش شو بدبختت میکنه

قرص ترامادل .خیلی خیلی تلاش کردم برا زندگیم ولی نشد حتی پارسال بهم حق طلاق داد که دیگه سمت این کارها ...

یکی از دوستای منم طلاق گرفته اون هم خانوادش پشتش هستن و خودش شاغله و امنیت شغلی هم داره تازه دکترا هم میخونه ولی سختی های خودشو داره ایشالله که خدا بهت نیرو بده 

یکی از دوستای منم طلاق گرفته اون هم خانوادش پشتش هستن و خودش شاغله و امنیت شغلی هم داره تازه دکترا ه ...

مثلا چه سختی‌هایی 

یکی از دوستای منم طلاق گرفته اون هم خانوادش پشتش هستن و خودش شاغله و امنیت شغلی هم داره تازه دکترا ه ...

دیگه بعضی وقتها آدم مجبور میشه بین بد و بدتر  انتخاب کنه 

اوایل برا تاخیری می‌خورد. کم‌کم دوزش رو زیاد کرد عصبی شده بود بعد کم کم رابطه جنسی سرکوب میشه .نذار ...

الانم نمیتونه ترک کنه همه اینارو ک گفتیم داره منم میخوام جدا بشم چون همش میگه ترک میکنم