2777
2789
همیشه به شادی و خوشی...دل منم پر میزنه واسه مشهد کاش قبلاً تاپکتو میدیدم ..ما هم واسه آبان جا رزرو ک ...

قربانت عزیزم برای ما شبی یکو ششصد شد با ناهار و شام وصبحانه .تا حرمم یه دقیقه فاصله بود ازالان برای ابان رزرو کردین ؟ولی خیلی خوب بود خوش گذشت

قربانت عزیزم برای ما شبی یکو ششصد شد با ناهار و شام وصبحانه .تا حرمم یه دقیقه فاصله بود ازالان برای ...

خداروشکر ...آره ما چهار نفریم خواستیم زیاد بمونیم این زائرسراهم واسه آبان جا داشت...سه روز اینجا می‌مونیم بعدش سه روز هم میریم هتل نزدیک حرم که شبی چهارصده با غذا....واسه زیاد موندن اینطور برنامه ریختیم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله دیروز برگشتیم با قطار

خدارو شکر گیرتون اومد ولی اگر موردی ضروری پیش اومد قبلا سرساعت ۱۰ صبح هرروز کنسلیهای همون روز بازمی‌شد نمیدونم هنوزم همون تایمه یانه البته از طریق آژانس‌های مسافرتی فقط میشد خرید ظرف چند دقیقه هم‌پر میشد دانشجو که بودم  بلیط گیرم نمیومد اکثرا اینجوری از طریق همین کنسلیها بلیط میخریدم

اره خواهر نمیخوایم بخریم که ما فقط برای استراحت شب میوندیم موقع ناهار شام همش بیرون بودیم افضل بود&n ...

آخه من یه کمی وسواسم ..مخصوصا تخت و پتوهایی که می‌خوابیم هم چندش نباشه دیگه  

راستی  افضل توس منظورتونه نزدیک میدون شهدا؟اونجا از گل نرجس هم دورتره

نه افضل خالی .ما خب ملحفه و پتو مسافرتی بردیم کشدیم رو تختا روبالشتی هم کشیدیم رو بالشتا از پتو هاشم استفاده نکردیم