2777
2789
منکه اخرشو متوجه نشدم چی گفتی

کجاشو 😂

مثلا یه صندلی فاصله بین دو تا دختر هست 

میره وسط اونا میشینه میگه خوشم میاد اینجا بشینم به کسی چه 

زیاد از این حرکت حس خوبی نمیگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق زبانمممم. تنها کاری که باعشق انجام میدم.. چون اصولا ادمی نیستم یه کاریو تااخرش برم ولی زبان رو تو موسسه سفت و سخت دارم پیش میرم نمره امم همیشه بالای نود و پنج بوده

من عاشق زبانمممم. تنها کاری که باعشق انجام میدم.. چون اصولا ادمی نیستم یه کاریو تااخرش برم ولی زبان ...

افرین عزیزم عالیه منم زبان نسبتا خوبه ولی خواهرم ۱۳ سالشه با هم هم سطحیم😐😐 دیر شروع کردم 

اسی بیا باهم بریم بخونیم. خودم صبح ازمون درسی دیگه دارم ولی حاضرم بیام باهم درس بخونیم ولی یه صفحه د ...

😄😄 خب باشه بخونیم

من قراره یه درس زبان بخونم و تست بزنم و ورک بوکش رو انجام بدم 

یه درس دیگه هم دارم اون هم باید بخونم

افرین عزیزم عالیه منم زبان نسبتا خوبه ولی خواهرم ۱۳ سالشه با هم هم سطحیم😐😐 دیر شروع کردم 

پس من چی بگم سی و خورده ای سنم اکثر همکلاسی هام رنج سنیشون سیزده تا هجده هست ولی من ذوقم از اونا بیشتر🥺🤧

پس من چی بگم سی و خورده ای سنم اکثر همکلاسی هام رنج سنیشون سیزده تا هجده هست ولی من ذوقم از اونا بیش ...

سن که مهم نیست همین که انگیزه داری برای یاد گرفتن عالیه

من از این زورم داره خواهرم با ۱۲ ۱۳ سال همسن منه پری ۳ 😂تیچره جلسه اول از خواهرم تعجب کرد همه ش می گفت کی تعیین سطح گرفته

2790
2778
2791
2779
2792