2777
2789
هرکی سقط کردی به طوری تاوانشم داده باز با خودته 

وقتی موقعیتشو نداری بیازی ک بچت زجر بکشه و تاوانشو بده، وقتی با کقشای کسی راه نرفتید اینجوری حرف نزنید دلشو بشکنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم 😭😭

میبینی کار خدا رو 

به کسی که نمی‌خواد میده ولی به ما نه 

نمیدونم چه حکمتیه 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

میبینی کار خدا رو  به کسی که نمی‌خواد میده ولی به ما نه  نمیدونم چه حکمتیه

چی بگم آخه من دوبار باردار شدم خود به خود سقط شد الآنم که میخوام از خدا ولی نمی‌دونم میده یا نه یک سال و خورده ای هست که اقدامم😭😭😭😭

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

میبینی کار خدا رو  به کسی که نمی‌خواد میده ولی به ما نه  نمیدونم چه حکمتیه

خیلی ناراحتم گاهاً می‌شینم زار میزنم   تنهایی خیلی بده یه شهر دور از خانوادم هستم شوهرم هم بیشتر اوقات سر کار  بچه های مردم رو میبینم دلم میخواد بغلشون کنم ولی گفتنش سخته  چون میگن طرف بچه دار نمیشه در حسرتش داره میسوزه خیلی دلم گرفته بخدا 

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

چی بگم آخه من دوبار باردار شدم خود به خود سقط شد الآنم که میخوام از خدا ولی نمی‌دونم میده یا ن ...

ایشالله که میده بزودی زود 

خدای ما هم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ایشالله که میده بزودی زود  خدای ما هم هست

ان شاءالله  همه ی منتظرا مامان بشن  به حق سه ساله و شش ماههٔ امام حسین 

خیلی ناراحتم گاهاً می‌شینم زار میزنم   تنهایی خیلی بده یه شهر دور از خانوادم هستم شوهرم هم ...

خیلی خیلی سخته بخدا درکت میکنم من بیرون بچه میبینم اینقدر ذوق میکنم که نگووو میشینم با لذت نگاش میکنم 

تازگیا گوشه گیر شدم مهمونی خونه فامیل و اینا نمیرم زیاد 🤕🤕🤕🤕🤕طاقت سوال پرسیدن شون رو ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله که میده بزودی زود  خدای ما هم هست

توی محرم میرفتم مسجد یه بچه ای بود که مادرش جدا شده بچه با مادر بزرگش میومد من بغلش میکردم همه با یه حالتی نمی‌دونم ترحم یا تمسخر یا حیرت زده  بهم نگاه می‌کردند خیلی حس بدی بود و اون شیرینی بغل اون بچه رو از من می‌گرفت 

خیلی خیلی سخته بخدا درکت میکنم من بیرون بچه میبینم اینقدر ذوق میکنم که نگووو میشینم با لذت نگاش میکن ...

منم همین طور خیلی شرایط بدیه 

خیلی خیلی سخته بخدا درکت میکنم من بیرون بچه میبینم اینقدر ذوق میکنم که نگووو میشینم با لذت نگاش میکن ...

واسه امضات مردم منم همین آرزو رو دارم و مدام از بقیه میخوام برام دعا کنند 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز