2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6946 بازدید | 53 پست
اون دونه ی برنج  تفاوت ظاهری ای داشت با زگیل ها عزیزم ؟!  میشه توضیح بدید ؟!

نمیدونم فکر کنم 

بردم اونم سوزوندم 

لای پامم ی تب خال زده بودم اونم سوزوندم 

این همه زگیل نمیدونم ا کجا دراومد حالا جز ازدواج اولم رابطه نداشتم

نمیدونم فکر کنم  بردم اونم سوزوندم  لای پامم ی تب خال زده بودم اونم سوزوندم  این ه ...

الان حالتون خوبه ؟! 

زگیلی چیزی ندارید ؟! 

دارو مصرف می کنید یا از نظر تغذیه‌ و سبک زندگی مدام مراقب هستید ؟؟ 

همسرتون اونم زگیل داشتن ؟! 

تو روابط مشکلی ندارید الان ؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حالتون خوبه ؟!  زگیلی چیزی ندارید ؟!  دارو مصرف می کنید یا از نظر تغذیه‌ و سبک زندگ ...

الانک مجردم 

نمیدونم اون داش یا ن

اره حالم خوبه زگیل ندارم دو ساله 

دارو ک نه فقط بم پماد داد و شامپو شست شو دهنده واژن

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶

من زگیل تناسلی داشتم که دو سال بود هر جا که میرفتم درمان نمی‌شدم ، کرایو کردم لیزر رفتم ، پاورفیت خوردم ولی دوباره عود میکرد و کلی هزینه کرده بودم و کلا از زندگی نا امید شده بودم . آخر یکی از دوستام یه دکتری رو بهم معرفی کرد که رفتم پیشش و بعد از چند دوره کلا درمان شدم ، ایشون خیلی با سواد و فوق العاده مهربون هستن توصیه میکنم از همون اولش برای درمان به ایشون مراجعه کنید

شمارشو براتون می‌گذارم

09367461816