2777
2789
عنوان

روز عروسی💍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 24 پست
مرسی عزیزم 

قربونت عزیزم ایشالله خوشبخت بمونید تبریک میگم❤

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اگر مادری، حتما حال این روزهای من را میفهمی ... فقط یه دعا کن خدا آرزوی این روزهای دلم رو برآورده کنه پسرم با آرامش از آغوشم شیر بخوره . ممنون از دعای قشنگت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ینی اینقدر دیگه سخته برای زن؟😐💔

نه

قاعدتا باید تموم شده باشه قبلش🤣

چون شب عروسی فقط خوابت میاد

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

انشاالله🤲 منکه از ترس و استرس دارم دق میکنم

ترس و استرس نداره عزیزم قشنگترین شبت قراره بشه فقط لذت ببر بسپر دست خدا همه چی درست میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اگر مادری، حتما حال این روزهای من را میفهمی ... فقط یه دعا کن خدا آرزوی این روزهای دلم رو برآورده کنه پسرم با آرامش از آغوشم شیر بخوره . ممنون از دعای قشنگت

سلام گلم مبارکتون باشه بنظرم بابت هر چیز پیش و پا افتاده ای خودتو کلافه نگیر ...همه چی رو اسون و راحت بگیر ....سعی کن لذت ببرید ....موقع رقصیدن حرکات جلف درنیار ....من ی عروسی دیدم اتفاقا دختره بلاگرم بود تو اکسپلورم اومد انقدر جو گرفته بودش ک من گفتم بعدا این فیلمو ببینه حاضر نباشه جایی حضور پیدا کنه ....سعی کن حاشیه تو مراسمت ب وجود نیار خودت از قبل با خانوادت صحبت کن شوهرتم با خانوادش ک در نهایت احترام و مهربانی باهم برخورد کنن ...شب قبلش خوب بخواب و حتما ی نسکافه ای قهوه ای چیزی بخور ک انرژی داشته باشی .... از همه هزار بار مهمتر تروخدا قدر ثانیه ب ثانیه مراسمتو بدون و لذت ببر و از همین امشب عهد ببند  زندگیتو به بهترین شکل  بسازی

پر از ارامش پر از احترام پراز صمیمیت ........

با بچه بازی و ندونم کاری بیراهه نرو ⚘⚘⚘

اینم ب افتخار عروس خانوم 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆