2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید....

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 33 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11742516/%d9%84%d8%ac-%d9%86%da%a9%d9%86-%d8%a7%da%af%d9%87-%d9%84%d8%ac%d9%80%d9%80%d9%80%d9%85-%d8%a8%da%af%db%8c%d8%b1%d9%87-%d8%af%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%aa%d9%88-%d9%84%d8%ac%d9%86-%d9%85%db%8c%da%af%db%8c%d8%b1%d9%87?postId=304626908گزارش بزنین لطفا

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا زندگی کردن با پرستار یا پزشکو دوسندارم.. متاسفانه خواسته یا ناخواسته خیلی درگیر کار میشن و زندگی باهاشون سخته چون دور خودم خیلی دیدم این مدل زندگیارو..اگه پسرم بودم قطعا با یه پزشک ازدواج نمی‌کردم..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

شیفت شب 

اشتغال در محیط پر از خبرای منفی

پز 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

چون همش سرکاره و وقتی نداره باهام باشه دلم میخاست اگه مرد میبودم زنم خانه دار میبود و ظریفو کوچولو 😂😂

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

میشه تایپک اخرمو گزارش بزنید لطفااا؟لطفااا شخصیه لایکم‌کنید صلوات میفرسم براتون😭❤

ببخشید استارتر تروخدا 😭🥲💔

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

از اونجایی که خیلی بد دلم.

با شغلهایی که مسافرت کاری شیفت شب،عمل اورژانسی،جلسه کاری دارن ازدواج نمیکردم .

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

خودم دانشجو پزشکی ام ولی اگه پسر بودم می رفتم  با یه دختر پانزده شونزده ساله ازدواج میکردم اجازه کار و درس خوندن رو هم ازش میگرفتم و یه کاری میکردم کاملا فاقد اعتماد به نفس و وابسته به من باشه وقتی می تونستم یه برده و خدمتکار تمام وقت داشته باشم دیوونه نبودم که برم  با یه زن مستقل  مخصوصا از نوع دکترش ازدواج کنم! 

گفتم که بانگ هستی خود باشم اما دریغ و درد که زن بودم💔
خودم دانشجو پزشکی ام ولی اگه پسر بودم می رفتم  با یه دختر پانزده شونزده ساله ازدواج میکردم اجاز ...

آره خیلیا اینطوری میخان، و زیادم شده اینطوری ازدواجا🙄

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰