2777
2789

خابگا اینجوریه ک اول ساختمونای کارشناسی تا دکتری دخترا هستش (که البته قسمت نشد داخلشو ببینم😂😔😑😂)

بعد یه دیوار وسط داره و اونوره آب، ساختمونای کارشناسی تا دکتری پسرا. اتاقاشم اکیه و به اندازست و ۶ نفره و تخت و وسایلم خوبه و یخچال و ... هم خوبه.

حیف نمیشه عکس داد اگ ن عکس داخل خابگامون رو میدادم ببینی.

یکم انورترم سوئیت متاهلاست که به دانشجوهای متاهل باهنر میدن

سعی کن شوهر کنی اونجا، سوئیتاش خوبه😂😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برم دانشگاه دست و بالم باز میشه بعدش دیگه تو پول غرق میشم😂😂

اینجور که یو میگی، احتمالا تو حیاط یونی پول ریختس ، گونی میبری جمع میکنی برمیگردی خونتون 😂🤦🏻

قبلِ رفتن ب یونی، لباس مناسب نجات غریق ببر همرات 😂😂🤦🏻🤦🏻

اره جونم

سلام🥺من هدفم ادبیات فارسی هست و دلم میخواد توی دانشگاه‌های خوب این رشته رو بخونم مثلا شیراز یا فردوسی...اما شاید خانوادم نذارن برم شهر دیگه..و مجبور بشم بیام باهنر(کرمان).شما از اساتید راضی بودین؟بنظرتون دانشگاه خوبیه؟ارزش داره اون دانشگاه‌ها رو رها کنم اینجا برم؟

سلام🥺من هدفم ادبیات فارسی هست و دلم میخواد توی دانشگاه‌های خوب این رشته رو بخونم مثلا شیراز یا فردو ...

اگه میذارن خانوادت که برو دانشگاه شیراز و مشهد طبیعتا علاوه بر دانشگاه اونجا شهرای بهتری هستن نسبت به کرمان

اما استاد خوب و بد همه جا هست ولی باهنر خیلی سخت گیرن استاداش ولی بار علمی بالایی دارن. دانشگاه خوبیه اگه بخوای درس بخونی اگه نه صرفا جهت ی مدرک گرفتن باشه اذیت میشین

اگه میذارن خانوادت که برو دانشگاه شیراز و مشهد طبیعتا علاوه بر دانشگاه اونجا شهرای بهتری هستن نسبت ب ...

همون سطح علمی اساتید خیلی برام مهمه.به پای اساتید دانشگاه های خوب میرسه؟