میره فوتبال برگشتنی پاهاش کثیفه بوی عرق میده میگم هرروز بعدفوتبال یه دوش ۵دقیقه ای بگیر اونقدر داد وهوارمیکنه که خستم نمیتونم برم اعصابم خراب میکنه هر روز این برنامه اس ومتاسفانه هفته ای یک بار حموم میره .بچه هم نیستا ۱۵سالش چیکارکنم باهاش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم داداشم همینجوری بود اما از وقتی گذاشتیمش کلاس زبان هم خودش یک روز در میون میره
باید بفرستنش یه کلاس مختلط نمیدونی داداش من درس خون که نبود حمام و .. اصلا به خودش نمیرسید یادمه ۱۵ ...۱۶ سالش که بود کلاس کنکور مختلط میرفت نمیدونییییی از فرداش عین دسته گل شیشه عطر رو خودش خالی میکرد مرتب منظم ضد آفتاب میزد خرخون شد
پسرا مگه دوره سن لج نکردنم دارن؟پسر من هفت سالشه پوست منو کنده
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
این مختلط نمیره ولی واقعا تاثیر داره مختلط بودن کلاس😂
اصلا خیلیییی بعد چون همه ی کلاسشون هم در و داف دختر بودن اینقدر به خودش میرسید که نگو هلو شده بود درس هم خر میزد میگفت امیدم به دانشگاه زیاد شده تو دانشگاه خوب برم دخترا بیشتر بهم محل میدن خلاصه از این طریق تحریکش کردیم واسه درس و دانشگاه