2777
2789
باشه تو خوبی :/

من نگفتم خوبم 

گفتم درست حرف بزن

مثل اینکه دنبال دعوایی

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
و منی که حتی لاک هم نمیزنم😂🚶🏻‍♀️

خب هرکسی سلیقه و سبکی داره یکی سادس یکی عملی ک الان تعداد عملیها خیلی بیشتر از نچرالاس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر خانوم جذابی هستی یعنی زمینه جراحی رو داشتی 

ولی راستش یکم سن تون بالاتر دیده میشه بنظرم اینبار فیلر لب زدنی مقدارشو کمتر بزنی به صورتت بیشتر میاد و سنتم میاره پایین

یکیم اینکه رژ قهوه ای و گوشتی سن رو بالا نشون میده اگه رنگای دخترونه تر بزنی بیبی فیس تر میشی... چون خودمم رژ این رنگی دارم ولی وقتی میزنم سنم میره بالا 

این نظر من بود با احترام  

کلا من ۵ساله تو سایتم تو همه تاپیکا اگه خوشگل و پولدار باشی یا خونت شیک باشه میگن فیکی امکان نداره خ ...

😂😂بزار تو حال خودشون باشن ...بنده های خدا میترکن  این واقعیت قبول کنند 

حالت خوب نیستاااا؟؟ برگرد عقب ببین یکلام فقط  گفتم خودشه چیز دیگه نگفتم .. ولمون کن بابا خو ...

من نگفتم کی شروع کرد گفتم فقط طرز صحبت کردنتو درست کن همین 

چرا ادمو میخورین شماها

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
گرفتار شدیم 😂😂😂 اشتباه میکنیم حقیقت میگیم

والا من فقط دارم میگم درست صحبت کن همین

:////. اوکی ..من عذر میخواهم شمارو از اشتباه درآوردم گفتم خودشه 🙏🏻

نه اخه این همه ادم گفتن خودش نیست شما گیر دادی به من

حالا هم کاری ندارم کی کقصره و کی شروع کرده 

ولی در کل عذر میخوام 🙏🏼❤️

😕😕اشتباه ریپ نمیزنی ؟؟ گفتم خودشه ..تو بیار کامنتی که من بی احترامی کردم ؟؟؟نشونم بد؟

بی احترامی نکردی نحوه صحبتت رو گفتم درست کن

اصلا ول کن هر چی بود  گذشت❤️