2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 13613 بازدید | 53 پست
اونطوری که خوبه   یعنی اجازه نداری مطب بزنی ؟  خانومه میگف اجازه نمیدن و ...

ببین عزیزم یه چیزی هست با نام مافیای پزشکی اونا کاری میکنن که دانش آموز نره سراغ تعهدی....چرا اتفاقا حق مطب داری تو شهری که می افتی تازه اگه استریت بشی همون اول تخصص شرکت میکنی ده سال تعهدت رو هم با احتمال زیاد تو شهر خودت هستی یا یه شهری که زیاد محروم نیست مطبتو باز میکنی بعدشم ممکنه همین ده سال و بعد چهارسال که رفتی شهر دیگه برات بردارن مثلا اگه جزو نفرات برتر شی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. ب حرف مشاورت گوش نده منطقه ۳ پارسال تا ۲۰۰۰ تعهدی گرفت عزیزم  تازه این تعهدی هم ب ...

عزیزم دوست من پارسال ۵۰۰۰ بود قبول شد تعهدی😏 والان داره پزشکی میخونه

یکی بمن بگه ازاد تا چه رتبه ای برمیداره اصلا اسونه پزشکی ازاد درومدن؟

تا چهار پنج هزار نه آسون نیست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
سلام عزیزم. ب حرف مشاورت گوش نده منطقه ۳ پارسال تا ۲۰۰۰ تعهدی گرفت عزیزم  تازه این تعهدی هم ب ...

نه اینطور نیست

عزیزم دوست من پارسال ۵۰۰۰ بود قبول شد تعهدی😏 والان داره پزشکی میخونه

اگه از منی میپرسی ک ی عمره کارم اینه میگم با ۴۰۰۰ هزار منطقه ۲ میشه تعهدی آورد ولی با منطقه ۳ ب هیچ وجه مگرررر جاهایی مثل ایرانشهر که هیچکس نمیره ک مورد داشتیم با ۱۰ هزار منطقه ۲ هم قبول شده!

ممنون گلم یعنی الان اسی دانشگاه ازاد میخواد قبول بشه یا حرف دولتیو میزنه؟

تعهدی دولتیه آزادم میشه قبول شد ولی شهرای دور احتمالا میخواد شهر خودش بمونه

عزیزم نمیخوای قبول کنی نکن🙂🙂🙂🙂 ولی اون داره پزشکی تعهدی میخونه با رتبه۵۰۰۰ منطقه سه🙂🙂🙂

من نگفتم نمیتونه که😂 اون میگه منم میگم حرفت درست نیست

زیر ۳ و حتی ۲ هزار  بازم بستگی به منطقه داره اما آزاد درسته اسمش ازاده ولی رتبه خوبی میشه به ن ...

اطلاعاتت خیلی قدیمی