2821
2789
اخماقیه بیدا وار سید ادیندا ,منیم اوزمه ددی سن هیساد دیر ساد بدنین تکمیلدی 😂بیرهفته سورا گدیم بیمار ...

ن بابا اخه خیلی گروه.منظورت اینه ک درس گف واست نفهمیدم دقیق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینک ب ما نگا کنه  و اینک میگن ب شوهرم دعا گرفتن اگ بگه دعا داره اونو باطل کنه

علائمتون چیه؟ از کجا میدونی جادو شدین؟

گاهی دعانویس کارتو سنگینتر میکنه، بشین دعا کن از خدا کمک بگیر

این جادوگرا فقط خراب کردن بلدن خیلی به ندرت مشکل حل میکنن

واین نیز بگذرد....

از کجا مطمعنی دعا کردن برات

هم اینک ی نفر خیلی خوب میفهمه فقط دعاهاش واس ما نمیوفته یبار شوهرم هرچقد میرف سرکار پول نمیدادن گفت جلو کارشو بستن درست گف ولی دعاش نیوفتاد بهمون با سرکه گف باطل کنین اون شد ولی الانم شوهرم با خانواده من خیلی صمیمی بود خیلی دوسشون داشت الان فقط فششون میده نمیره خونه ما منم نمیبره .ن زنگ میزنه بهشون ن چیز دیگ اولا روزی دو سه بار زنگ میزد حرف میزدن و از ی چیا دیگ میبینم ک خیلی تغییر کرده

علائمتون چیه؟ از کجا میدونی جادو شدین؟ گاهی دعانویس کارتو سنگینتر میکنه، بشین دعا کن از خدا کمک بگی ...

گفتم ب ی دوستمون تو این تاپیک بخون اونو علائممون اونه 

هم اینک ی نفر خیلی خوب میفهمه فقط دعاهاش واس ما نمیوفته یبار شوهرم هرچقد میرف سرکار پول نمیدادن گفت ...

خب این آدم که میفهمه حتما یه استادی چیزی داره بهش بگین معرفی کنه برین پیش اون

واین نیز بگذرد....

خب این آدم که میفهمه حتما یه استادی چیزی داره بهش بگین معرفی کنه برین پیش اون

ن اون مادرشوهرش از این جور چیزا سردرمیاورده چشای اینم وا کرده ب گفته خودش مادرشوهرش هم فوت کرده

ن بابا اخه خیلی گروه.منظورت اینه ک درس گف واست نفهمیدم دقیق

نه, ولی اونجا بعضی بودن میگفتن یه چیزایی گفت از زندگمون کسی جز خودمون خبر نداشت ,عزیزم همه چی گرونه یکی فکر کنم 12میلیون داده بود 😂😂ا

...What the fu