2777
2789
عنوان

شوهرم بعد دو ماه تازه میاد یه روز بمونه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 29 پست

اگه امکانش هست ک برین همون شهر زندگی کنید اگه ن انتقالی بگیرم بیان شهر خودتون اگه جفتش امکان پذیر نیست پس دیگه باید بپذیرین و ب همسرتون فشار نیارین هیچ کس دوست نداره دو روز مرخصی نداشته باشه از خونه و زندگیش دور باشه و یه دل سیر نتونه با خانوادش باشه ولی مجبورن دیگه شرایط خیلیا همینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم یکم بدهی داره تا الانم که یکساله ازدواج کردیم واس من هیچی نخریده 

خونه خریدین بدهی دارین یاچی؟

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

اشتباه محض میکنی باهاش نمیری

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

ناراحت نشی عزیزم ولی این چه زندگیه چرا از هم دورین آخه 

🤕🤕🤕🤕🤕🤕

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم اگه بچه نداری خودت هم برو همون شهر از اونجام برو سرکار ،اگه گفت بیای اونجا روزتا شب تنهایی بگو منم میرم سر کار تنها نیستم حداقل شب همو می بینید ولش کن تنهاش نزار هر جا هستین با هم باشین 

زندگی همینه .. روزای تکراری اعصاب خوردکنه من شهر غریب زندگی میکنم نه خانواده خودم نه همسرم هیچکدوم نزدیکم نیستن الان میشینمو به اونایی که نزدیک خانوادشونن همسرشونم همون شهر سرکار میره غبطه میخورم منم روزام تکراریه....سعی کن تا مستقل نشدی بچه نیاری که خیلی اذیت میشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
خونه خریدین بدهی دارین یاچی؟

نه عزیزم اقا گواهینامه نداشتن رانندگی می کردن که مسابقه هم میداد با دوستاش سر همین چیزا ماشین میزد به ماشین یه نفر دیگه ما کلی بدهکار شدیم

نه عزیزم اقا گواهینامه نداشتن رانندگی می کردن که مسابقه هم میداد با دوستاش سر همین چیزا ماشین میزد ب ...

خدا کمکت کنه ولی اینجور ادامه بدی زندگیت ب خطر میوفته یا برو پیش خودش یا بگو خونتو جداکنن خیلیا رو اینجور دیدم ک بعدا مرد دم دراورده لطفا مراقب زندگیت باش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
هفته بعد تولدمه میدونم که یادشم نیس مثل سال قبل تو نامزدی

آخی چقد دلم گرف برات 

حداقل اگ کار میکرد و تو توی رفاه بودی ارزش داشت 

ولی هم پیشت نیس هم اوضاع مالی درستی ندارع 

هم تازه عروسی 

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤