2777
2789

رتبه رو تقریبا نصف میکنه ولی با اون رتبه جای خاصی نمیتونی قبول بشی 

یعنی رو قبولی در نهایت تاثیری نداره 

مخصوصا رشته رو اصلا تغییر نمیده مثلا تو رتبه پزشکی رو باید اوردی باشی خودت حالا مثلا اخرین رتبه قبولی پزشکی مشهد ۲۰۰ و رتبه منطقه بدون سهمیت ۲۱۰ شده میتونی امیدوار باشی مشهد قبول بشی 

یکی از مشتریا من سهمیه 5 درصد داشت رتبش 120 هزار بود  یکی دیگه 25 درصد بود 25 هزار بود فک کنم، ...

سهمیه ۲۵ ک خیلی تاثیر داره ولی ۵ فقط رتبه رو میاره پایین ولی توی انتخاب رشته تاثیری نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبه رو تقریبا نصف میکنه ولی با اون رتبه جای خاصی نمیتونی قبول بشی  یعنی رو قبولی در نهایت تاث ...

والا من خودم رتبه اون رشته ای ک میخامو بدست اوردم بعد با سهمیه کمترم شدم نمیدونم بهش امیدوار  باشم یا نه 

این درسته ولی ۵ درصد میگن هیچی تاثیر نداره فقط در نهایت با رتبه منطقه انتخاب رشته میکنن 

کلا این جمله غلطه

ببین کلا همه سهمیه دارن

یکی مناطق 

یکی ۵ درصد

یکی ۲۵ درصدو ....

سهمیه زیاده   سهمیه هیئت علمی هم هست البته اون جداس باز

ولی سهمیه یعنی تو با اوناییکه تو سهمیه خودت هستن سنجیده میشی و یقینا مثلا بین منطقه ۱ و ۵ درصد ،۵ درصد خیلی بهتره و تو رتبه ی بهتر میتونی بیاری  و رقابت تو منطقه یک خیلی سنگین تره

ولی بین منطقه ۳ و سهمیه ۵ درصد باید ببینی کدوم بهتره

اگه منطقه ۱ هستی یا ۲ یقینا بهتر از مناطق ولی اگر منطقه ۳ هستب مطمئن نیستم چون خود منطقه ۳ سهمیه خوبیه 

ببین روی رتبه تاثیر داره ولی  میگن در نهایت با رتبه منطقشون انتخاب رشته میکنن عملا هیچ تاثیری ن ...

عزیزم روی رتبه منطقه تاثیر داره من دیدم کسی که رتبش بدون سهمیه ۱۷ هزار تجربی بوده با سهمیه پنج درصد شده ۵ هزار 

عزیزم روی رتبه منطقه تاثیر داره من دیدم کسی که رتبش بدون سهمیه ۱۷ هزار تجربی بوده با سهمیه پنج درصد ...

رتبه رو اورده پایین اما سوال اینه رشته ای که قبول شده مثل کسیه که رتبش ۱۶٠٠٠ تجربی شده 

کلا این جمله غلطه ببین کلا همه سهمیه دارن یکی مناطق  یکی ۵ درصد یکی ۲۵ درصدو .... سهمیه زی ...

مثلا کسی ک تو سهمیه بشه ۹۴٠ اینا و منطقه بین ۲ تا ۳ هزار 

تخفیفی اصلا داره براش؟  

نه بینایی سنجی قبول شد که با ۱۶ هزار عملا نمیشه

وای شوخی نکن من پارسال استفاده کردم ۵ رو اصلا ی چیز عجیبی بود خیلی عجیب هیچی باش قبول نشدم 

یعین اندازه ۱ درصدم تاثیر نداشتبرام رتبمو ولی اوره بود پایین