justnasim مدیر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2797 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 56 پست کسی هست 😑حس شیشم واقعی میخوامممم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 1402/06/01 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
justnasim مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2797 ندیدمممم خخخ😂همون اولاسسس 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
برکه۱۴۰۰ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3948 واقعا ،اینو خیلیها گفتن،،خودمم بعضی وقتها بش قکر کردم ،واونم ته دلش هست،،ولی به خاطر خانوادش وترس ... ان شالله میشه هرموقع ازم پرسیدی دلم روشن بودهحالا من صرقا حدس مبزنم موکل و فالگیر نیستم
برکه۱۴۰۰ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3948 ب هدفم میرسم ؟ رفتار اون فرد مثل قبل میشه؟ اره ب هدف بله دومی سوالات ن
برکه۱۴۰۰ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3948 اول اینکه میخوام بدونم با عشقم ازدواج دارم؟ بعد اینکه خوشال شد بش پیام دادم یا نباید میدادم😑 خوشحال شد اره ازدواح رو مطمئن نیستم شاید بشه
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16864 ان شالله میشه هرموقع ازم پرسیدی دلم روشن بوده حالا من صرقا حدس مبزنم موکل و فالگیر نیستم مرسی عزیز دلم، منم حس خوب گرفتم بات صحبت کردمممنونم ازت❤😘🌹
برکه۱۴۰۰ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3948 میتونی بگی متولد کدوم فصلم؟ نمیدونم شاید زمستون صرفا حدس هست یا هم پاییز بیشتر زمستون ابان اینا ب ذهنم اومد
شاهتوتتت عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8478 نمیدونم والا بستگی داره... باهات تاحالا درد ودل کرده؟ در حد چند جمله ینی از چیزی ناراحته که گوشه گیرش کرده؟از من ناراحت نیست؟
برکه۱۴۰۰ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3948 مرسی عزیز دلم، منم حس خوب گرفتم بات صحبت کردم ممنونم ازت❤😘🌹 خواهش میکنم❤😘
دختر_اردیبهشتی_۸۱ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2691 درست گفتم ویژکی هاشو؟ نه 🚶🏻♀️🙂😂 من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش)
برکه۱۴۰۰ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3948 در حد چند جمله ینی از چیزی ناراحته که گوشه گیرش کرده؟ اگه باهات زیاد گرم نگرفته زنگ نزن حس بدی میکیره خس میکنم اذیت میشه خوشش نمیاددرونگراس؟ حس میکنم کم حزف میزتید یا کم ان میشه تو تلکرام
شاهتوتتت عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8478 اگه باهات زیاد گرم نگرفته زنگ نزن حس بدی میکیره خس میکنم اذیت میشه خوشش نمیاد درونگراس؟ حس میکنم کم ... خب پس چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم؟
دختر_اردیبهشتی_۸۱ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2691 عه هیج کدوم؟ معمولا برا بقیه رو درست میکفتم فقط یکیش که اهل کاره من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش)