2777
2789
عنوان

حرف همسر

406 بازدید | 19 پست

بهش بگی شام باتو امشب شب سالگرد ازدواجمونه. برگرده بگه من از سرکار اومدم .گفتم منظورم نبود بری اشپزخونه غذا از بیرون بگیری. گفت یجوری صحبت میکنی انگار میخای از ادم پول بکنی (فعل کندن).😮‍💨حوصله داریا .شب سالگرد ازدواج هس باشه خب چه کار کنم. هرروز خوش باشی سالگرد ازدواجه‌اصن موندم چی بگم دیگه ادامه ندادم خودم رفتم شام پختم. اینم بگم هردو بیرون بودیم۹ شب اومدیم خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طرزبیان حرفت این حسو بش داده...باید میگفتی همسرعزیزم امشب سالگردازدواجمونه موافقی شامو بیرون بخوریم؟دیرکارم تموم میشه نمیرسمم اشپزی کنم...مطمینا وقتی میرفتید اون نمیگفت تو بروحساب کن...

بنظر من این چیزا خیلی مهم نیست تو رابطه...شوهر من امسال تاریخ تولدم رو فراموش کرده بود😂(سال اوله ک باهمیم)ولی خب من گذاشتم ب حساب خسته بودنش و کار زیادش ...مهم اینه حالتون کنار هم خوبه همین

بِه نامِ آنکِه آفرید مَرا...وَ برایِ خوشبختیِ مَن تورا...🫠♥️...خانومِ آقامونَم..😌✨
مردا اکثرا تاریخ و سالگرد براشون مهم نیست  من یه بار به شوهرم گفتم پنج ماه شد امروز گفت ول کن ...

یعنی من فقط موندم اون یه تیکه که گفت انگار میخای از ادم پول بکنی. گفتم کندن چیه خوبه من زنتم اینم بچته‌. یعنی تا عمر دارم چیزی نمیخام ازش

خب طرزبیان حرفت این حسو بش داده...باید میگفتی همسرعزیزم امشب سالگردازدواجمونه موافقی شامو بیرون بخور ...

برا خودم هیچی نمیخرم بعد دوسال رفتم یه کفش گرفتم و بعد یکسال یه مانتو . لباس تو خانه ای ک هیچ هرچی از خانه بابام اوردم دارم میپوشم هنوز بعد چهارسال زندگی

این که کادوبگیرند و تبریک بگن گل هدیه بدن کارنیک ولی ندن چی میشه یا یادشون نباشه یا محبت کردن هروز ب ...

از سرکار میاد تو گوشی. میاد میکم چرا همش تو گوشی هستی میکه خب سرکار نمیتونم بگیرم دستم. ما ادم نیستیم؟ مترسک سر جالیزیم؟محبت با منت صدسال سیاه نباشه بهتره. 

روزانه با چنان صحنه‌ها و موقعیت های نا خوش‌آیندی مواجه میشن که با روح خورده و تراشیده وارد خونه میشن . همشون تبدیل شدن به موجودات غیر قابل پیش‌بینی. 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اخه ادم به زن و بچش میگه شما از من پول میکنین

مطمینا ک نه...ولی طرز بیان خیلی مهمه...من خودم اطرافم دیدم...یه خانم اینقدر با بدی و الفاظ و کلمات بدو بیخود و یا روشهای مسخره درخواست پول میکنه...یکی دیگه اصلا نگفته طرفش بهش پول میده و اصلا اختیارهمه چیزم داره...پس باید یادگرفت این چیزارو