2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
بچگی   اسرار خانواده مامان میخواس از دست بابام نجاتم  بده شوهرم یکی مثل همون شد

چیزی نیست داماد و بابام اول اینجوری بودند .بعد با مهربانی زنهامون عوضشان کردند .باهاشون مهربون باش .بعد از یک سال به مرور با مهربونی عوض میشوند گریه و دعوا راهکار نیست .بیشتر عصبی میشن

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون روز نیست که دو سه روز بعده

همون .فرقی نداره ..مطمین باش اشتباهه باهم تو یک ماه باشه .یا یک ماه قبل یا یک ماه بعد .از همه بدتر لباسای تکراری .شاید شهر شما کوچکه .و ازدواجا فامیلیه .

همون .فرقی نداره ..مطمین باش اشتباهه باهم تو یک ماه باشه .یا یک ماه قبل یا یک ماه بعد .از همه بدتر ل ...

ببین من میگم هر چی عقب تر بندازیم باز یه مشکلی خدای نکرده پیش میاد  بزار تموم شه چرا اونا عوض نمیکنن 

چیزی نیست داماد و بابام اول اینجوری بودند .بعد با مهربانی زنهامون عوضشان کردند .باهاشون مهربون باش . ...

من میدونم اگه بهش بگم نه یا مخالفش عصبانی میشه ولی امروز گفتم ب خودم نمیشه که همش بگم باشه چشم 

ببین من میگم هر چی عقب تر بندازیم باز یه مشکلی خدای نکرده پیش میاد  بزار تموم شه چرا اونا عوض ن ...

کار نداشته باش .انشالله چیزی نمیشه .صدقه بنداز.توکل به خدا کن .ما کاری به خانواده داماد نداریم .چرا باید حرص بخوریم .بابت عروسی انشالله چیزی نمیشه .هربارر صدقه بنداز.توکل به خدا کن .نماز حاجت بخون .خدا خودش روز خوب ردیف میکنه .ولی الکی حرص نخور.ان وقت من باید خودکشی کنم.ولی چون توکل به خدا دارم زندگیم ارومه .

من میدونم اگه بهش بگم نه یا مخالفش عصبانی میشه ولی امروز گفتم ب خودم نمیشه که همش بگم باشه چشم 

میدانم مرد همینه ...ذات مرد اینه .مگر اینکه سوسول باشه بابای من عمری حرف حرف خودشه .مامانم به من میگه تو بگو .من رو بابام فقط با نماز خوندن وایستادم .چون حرف حرف خودشه .بهش گفتم نماز میخوندم میرم به گردن کلفت تر از خودت کارم را میگم .خدا را میگم ها .یک هوو بابا میشه حرف گوش کن درجه یک .بعضی وقتا خدا نخواهد نمیشه کارم جور نمیشه .چون حرف بابام درسته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز