2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست
خب گلم اگر شما دختر مطیعی نیستی شخصیتا و خصوصا اگر پدرت اینجوری نبوده و عادت نداری شروع این زندگی عذ ...

نه بابا دقیقا یکی عینه بابام زجر کشیدن مادرم رو دیدم هنوز اشک های که می ریخت جلو چشمامه 

ناراحت نشی جیگر روبهش نده منتشو نکش من توعقد بودم تاحرف میزدم شوهرم میرفت تایک هفته ج نمیداد نمیومد ...

همین کارو میکنم خیلی پروو شده اصن  حرف حرف خودش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کارو میکنم خیلی پروو شده اصن  حرف حرف خودش

اره همشون همینن فقط زیاد هم بدرفتارنشو ک اول زندگی بینتون کدورت ب وجود بیاد اما بهش بفهمون ک بعد عروسی نمیتونه سرهرچیزی قهرکنه بره

نه بابا دقیقا یکی عینه بابام زجر کشیدن مادرم رو دیدم هنوز اشک های که می ریخت جلو چشمامه 

خب بازم بستگی داره خودت با مامانت فرق داری یا نه

بعضی دختر ها ذاتا میگن باشه چشم

اگر اینجوری بودن اذیتت میکنه چرا یه عمر عذاب بکشی

من برای مشاوره ازدواج میرفتم می‌گفت ادما ناخوداگاه میرن سراغ کسایی که شبیه والدینشون باشه

دختر میره سراغ کسی شییه باباش اونو انتخاب میکنه

راست هم‌میگه

ولی خب باید حواسمون به این ضعف باشه دیگه. چون خصوصاً مرد سالاری اذیت کنندس، ممکنه بتونی از مشاور کمک بگیری؟

اگر بخوای به هم بزنی ازدواج رو تحت فشار خانواده میری؟

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
خب بازم بستگی داره خودت با مامانت فرق داری یا نه بعضی دختر ها ذاتا میگن باشه چشم اگر اینجوری بودن ...

نه اونا هم خودشون فهمیدن خوب نیست به هم میگین تکلیفتو مشخص کن ولی خودم بهش وابسته م نمیدونم  هشت ساله باهاشم  روحیه م چی میشه زندگی بدتر میشه چی میشه 

خب بازم بستگی داره خودت با مامانت فرق داری یا نه بعضی دختر ها ذاتا میگن باشه چشم اگر اینجوری بودن ...

خانواده اون چی میشه  خیلی ناراحت میشن عادت ندارن ب این چیزا مردم همه میگن دخترا دمه عروسی جدا شده 

نه اونا هم خودشون فهمیدن خوب نیست به هم میگین تکلیفتو مشخص کن ولی خودم بهش وابسته م نمیدونم  هش ...

حتما سعی کن مشاوره بری

فکرکن این ۸ سال دوستداری بشه ۴۰ سال؟ اونجوری زندگی خوبی داری؟ اگر واقعا دوسش داری و میشه قلقش رو یاد بگیری با این عیبش کنار بیای بمون. زن های قدیمی بلد بودن از یه مرد سیبیل کلفت ( بلا نسبت ها) و خشن و مرد سالار یه آقای حرف گوش کن بسازن. ما دخترای امروزی بلد نیستیم. اگر ممکنه بتونی با سیاست رامش کنی و کار خودتو پیش ببری و از موقعیت کار و باقی اخلاق هاش مثل سالم بودن اخلاقش و... راضی ای بمون باهاش

اگر نه که هرچی بیشتر ادامه بدی بیشتر وابسته میشی و بدتره 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
خانواده اون چی میشه  خیلی ناراحت میشن عادت ندارن ب این چیزا مردم همه میگن دخترا دمه عروسی جدا ش ...

ببخشید ولی دلت باید برای خودت و زندگی خودت اول بسوزه... فردا روزی خدای نکرده با یه بچه آدم طلاق بگیره چون نمیتونه همش چشم بگه بدتره. مردم هرچی میخوان بگن 

حتما سعی کن مشاوره بری فکرکن این ۸ سال دوستداری بشه ۴۰ سال؟ اونجوری زندگی خوبی داری؟ اگر واقعا دوسش ...

من تنها مشاور برم فایده نداره اونم حتما باید بیاد چون فک میکنه خودش عقل کله امروز با این رفتارش که دید من گریه میکنم حتی یه حرکتی نزد  فک کنم  دوستم نداره شاید

من حس کردم پست شمارو با یه تاپیک دیگه اشتباه کردم پیام آخرمو پاک کردم 😂 دیگه مغزم هنگ کرده

شب بخیر

اگه قابل باشم برات دعامیکتم

نوشته بودم اگر مشاور خواستی بری بهتره بگی برای خودت میری و دوستداری همسرت کنارت باشه که باهات بیاد و حساس نشع

اگر رفتی مشاوره از یه تدبیر و تریکی استفاده کن بگو برای خودت مشاوره میری و میخوای اون همراهت باشه. م ...

سنتی چون سنم کم بود خانوادم گفتن 5 سال صبر کن بعد عروسی کنین  3 ساله عقدیم 

مرسی واقعا خیلی بهم کم کردی 🌹🌹

مرسی ازت  واقعا اروم شدم با حرفات

قربونت 🌹✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز