e777777liii مدیر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1277 عنوان تکنیک ۵ در ۵۵ | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 23 پست انجامش دادم واقعا داره جواب میده حالا خودم از خواستم منصرف شدم😂😑😐 حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:) 1402/06/01 | 01:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
e777777liii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1277 بگو به ماهم ۵ روز روزی ۵۵ بار خواستتو تجسم میکنی و مینوسی روی کاغذمثلا خدایا شکرت فلان وسیلرو تونستم بخرمخیلی راضیم و فلان حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
e777777liii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1277 خب بگو ببینم چیه😐 ۵ روز روزی ۵۵ بار خواستتو تجسم میکنی و مینوسی روی کاغذمثلا خدایا شکرت فلان وسیلرو تونستم بخرمخیلی راضیم و فلان حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
e777777liii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1277 من انجام دادم نتیجه نگرفتم چی بوده خواستت؟ اولاش باید کوچیک واقع بینانه باشهو اسبابش جور میشه باید خودت بری سمتش بعدمنم اولین بار از هیچی نتیجه نگرفته بودم ولی این اوکی شده خودم انتظارشو نداشتم الان موندم توش😂 حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
e777777liii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1277 چجوریه ۵ روز روزی ۵۵ بار خواستتو تجسم میکنی و مینوسی روی کاغذمثلا خدایا شکرت فلان وسیلرو تونستم بخرمخیلی راضیم و فلان حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
doorsa1377 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 4787 چی بوده خواستت؟ اولاش باید کوچیک واقع بینانه باشه و اسبابش جور میشه باید خودت بری سمتش بعد ... خونمونه فروش بره نمیدونم شاید قسمت نبود منم تعریفش زیاد شنیدم خدایا شکرت🙏🙏🙏
mokam عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 374 ۵ روز روزی ۵۵ بار خواستتو تجسم میکنی و مینوسی روی کاغذ مثلا خدایا شکرت فلان وسیلرو تونستم بخرم خیل ... شر و وره و تلقین جا این کار ا تلاش کن واسش
e777777liii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1277 شر و وره و تلقین جا این کار ا تلاش کن واسش قدرت تلیقین خیلی بالاسخیلی تلاش کردم نشد ولی با این جور شد تلاشمم جواب داد حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
mokam عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 374 قدرت تلیقین خیلی بالاس خیلی تلاش کردم نشد ولی با این جور شد تلاشمم جواب داد اوکی پس ادامه بده
نیلوفر_(_آریانا_) عضویت: 1388/06/27 تعداد پست: 1865 من انجام دادم نتیجه نگرفتم سلام عزیزممن چندبار نتیجه گرفتم ولی آخرین بار شوکه شدم از نتیجه نگرفتنم.... انگار دنیا رو سرم خراب شد ....