2777
2789
عنوان

گل بنجامین

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 22 پست
آره از گلدون که درآوردم یه دونه داشت فک نمی‌کردم که مضر باشه برای گل ...با همون خاک گلخونه گذاشتم تو ...

باید برش میداشتی 

برو لوازم باغبونی بگو کرم داره و سم مخصوص بگیر به نظرم خاکش و عوض نکن کلا کچل میشه

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید برش میداشتی  برو لوازم باغبونی بگو کرم داره و سم مخصوص بگیر به نظرم خاکش و عوض نکن کلا کچ ...

اون کرم رو برداشتم 

خاک گلخونه رو من باید دور میریختم اشتباه کردم اینکارو نکردم ...گل رو با همون خاک گلخونه گذاشتم تو گلدون و دورش خاک ریختم میگم آخه برگ می‌ریزه شاید دوباره کرم داشته باشه 

اون کرم رو برداشتم  خاک گلخونه رو من باید دور میریختم اشتباه کردم اینکارو نکردم ...گل رو با هم ...

پس فعلا سم نده 

وقتی اب میدی اگه کرم داشته باشه میاد روی خاک 

بعدم با ابزار مثل  بیلچه یا قاشق یکبار مصرف روی خاک و هر چند وقت یکبار جابه جا کن اگه کرم داشته باشه میبینی 

بعدم تو اتاقی که گذاشتی نباید دما یهو تغییر کنه اونم باعث ریزش میشه 

افتاب مستقیم هم نخوره غبارپاشی هم نکن 

کود مخصوص بنجامین هم شاید تو بازار باشه 

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

پس فعلا سم نده  وقتی اب میدی اگه کرم داشته باشه میاد روی خاک  بعدم با ابزار مثل  بی ...

ممنونم

جاش کاملا آروم و بی صدا و دمای یکسانیه کنار پنجره گذاشتم زیر پرده روجمع میکنم بهش مچنور میخوره 

غبار پاشی هم هفته ای یکبار میکنم چرا نباید غبارپاشی کنم؟

ممنونم جاش کاملا آروم و بی صدا و دمای یکسانیه کنار پنجره گذاشتم زیر پرده روجمع میکنم بهش مچنور میخو ...

میگن رطوبت براش خوب نیست