2777
2789
عنوان

زلزلهههه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 149 پست

۲۰ روز پیش صبح که اومد شدیدتر بود خیلی زیاااد 

حتی تمام لاک و لوازم آرایشی هام از داخل میز آرایشم ریخت زمین

اما الان چون تازه خوابم برده بود تپش قلب و سردرد شدید گرفتم😓😓😓

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ترسیدم ارومم کنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اروم باش 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
۵، ۵ ریشتر جمهوری آذربایجان بوده در شهرهای اردبیل و تبریز هم حس شده 

عه اعلام کردن؟ حدس میزدم اونجا باشه پس چطور اینجا گفتن لرستانم هم حس شده؟😐 اونا حتما خیالاتی شدن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
فقط تبریز اومده؟ سنگین بوده یا کوچیک؟ زلزله ... واقعا کابوسه باز داره هوا رو به سردی میره و شروع ش ...

زیاد بود مرکزش ایران نبوده انگار

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ببینم امشب سکته میکنیم یا نه؟یکی میگه اردبیل یکی میگه گیلان یکی لرستان.فکر ما هم باشین ک عزیزامون از ...

من گیلانم تو تالش هم حس شده اردبیل و تبریز هم گفتن 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
فقط تبریز اومده؟ سنگین بوده یا کوچیک؟ زلزله ... واقعا کابوسه باز داره هوا رو به سردی میره و شروع ش ...

گیلان 

اردبیل 

تبریز 

۲۰ روز پیش صبح که اومد شدیدتر بود خیلی زیاااد  حتی تمام لاک و لوازم آرایشی هام از داخل میز آرا ...

میگم تو رشت کسی احساس نکرده .تو کجای گیلانی؟

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
گیلان  اردبیل  تبریز

گیلان که گسل نداره. داره؟

ی بار تو کوه ها رودبار اومده بود

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
گمونم شهید شد🤣

نه هنوز زنده ایم 

انقد بدم میاد تاپیک میزنن و بعدش لال میشن😐

یه کم مودب باش

سردرد شدید گرفتم از استرس رفتم قرص بخورم برگشتم کلی کامنت برام اومده بود

اسی یکم فک کنم شعورت پایینه  این همه ملت میگن کجا خو واسه چی جواب نمیدی پس غلط میکنی تاپیک میز ...

و با این حجم از ادب واقعا کامنت نزاری سنگین تری

من از استرس سردرد شدید گرفتم رفتم قرص بخورم تا برگشتم کلی کامنت برام اومده بود بقیه کاربرا هم گفتن کجاست واقعا چه خبرتونه