2777
2789
عنوان

مدارس سما

| مشاهده متن کامل بحث + 18987 بازدید | 25 پست
معلماش، بگیر نگیر داشتن، همشون خوب نبودن  ولی مدرسه خیلی کشکی نمره میداد به بچه ها و در اصل اکث ...

دبیرستان؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال پسرم گذاشتم هیأت امنایی 

شهر ما برا دبیرستان هیت امنایی نداره نمونه هم ک چرته مدرسه دولتی هم تو کلاس ۴۶ نفرن غیردولتی هم چرت فک میکردم سما بهتر باشه😕

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

عزیزم گفتم پایه چهارم ابتدایی 

اها 😁

عزیزم گفتم پایه چهارم ابتدایی 

ساعت مدرسه اش تا چنده؟ 

تهران بودی؟ 

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

از نظر فرهنگی بیشتر شبیه حوزه علمیه هست تا مدرسه، بیشتر فعالیت ها مذهبی و سیاسی هست به حدی که اگه فرزندتون علاقه ای به حضور در مراسم و مسابقات از این دست نداشته باشه به حاشیه رانده میشه. در مورد آموزش هم بیشتر به فکر راضی نگه داشتن اولیا هستن تا کیفیت آموزش دانش آموزان تا سال بعد هم ثبت نام کنن، این رو وقتی فهمیدم که معلم خوب و با سابقه رو با رای غیر کارشناسی اولیا وسط سال تحصیلی عوض کردن، در مورد هزینه هم اون مقدار پولی که پرداخت میکنین خدمات نمیگیرین. در کل راضی نیستم و سال بعد جای دیگه ثبت نام می‌کنم

از نظر فرهنگی بیشتر شبیه حوزه علمیه هست تا مدرسه، بیشتر فعالیت ها مذهبی و سیاسی هست به حدی که اگه فر ...

بنظرم شهر ب شهر فرق داره تو شهر ما اینطور نیس خیلی خوبه