2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست
من میخورم معتادشم  کاغعینش انرژی میده به ادم ولی ادم و عصبی و استرسی میکنه منم انرژی نداشت ...

مگه چه قهوه ای خوردی که چربیاتو کشیده؟

چرا برا ما اثر نداره

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کسی که تپش قلب داره مناسبه؟

میگن بده ولی من تپش قلب بالایی دارم قرص پروپرانول هم میخورم.صبح یه قهوه میخورم پشتش هم یه انرژی زا میخورم.خونوادم دعوام میکنن ولی من کار خودمو میکنم

عیب یابی و تعمیر سم کشی و فیوز ساختمان با اعزام برقکار با تجربه در سریع ترین زمان ممکن در تمامی مناطق تهران با تیم تک فازه : 850 64 64 0912

با افتخار تک فازه با پیش از ۱۰ سال سابقه و درصد رضایت بالای مشتریان در حوزه برق ساختمان به ارائه خدمات شبانه روزی به شما دوستان مشغول میباشد.

https://www.takfaze.com/

اسپرسو همراه با ورزش

به من که اثر نداره

تا میخورم خوابم میگیره

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
به من که اثر نداره تا میخورم خوابم میگیره

امکان نداره قهوه چه مارکیه 

قهوه قندتو میندازه فوری و به شدتتتت سرده شاید بخار همونه من با زعفرون میخورم 

ولی اسپرسو کافعین بالا امتحان کن

امکان نداره قهوه چه مارکیه  قهوه قندتو میندازه فوری و به شدتتتت سرده شاید بخار همونه من با زعف ...

انگار قرص خواب خورده باشم تا میخورم خوابم میگیره

تو سایتم چند نفر گفتن اینجوری بودن

کافئین اثر عکس رو بدن ما داره

امکان نداره قهوه چه مارکیه  قهوه قندتو میندازه فوری و به شدتتتت سرده شاید بخار همونه من با زعف ...

روبستا