2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بودم تو موقعیت تو برام غریبه نیست

چکار کردی

جداشدی؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
این نقصو همه دارن من خودم ی بابای شکاک خسیس و کمال طلب داشتم وضع مالی مون خوب بود ولی تو فقر مطلق ...

نمیدونم چی بگم شرایط فرق دارن

مثلا من تونستم خودمو قوی کنم بااین اوضاعم اما خیلی ازبچه ها نمیتونن براشون سخته خدایی نکرده به خودشون هم صدمه میزنن اینقدر کمبود بزرگیه توسن های کوچیک

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
بودم تو موقعیت تو برام غریبه نیست

بگم برات ماجرا رو؟

من ی برون گرای فعال بودم

و اون ی درونگرایی منزوی

اوایل وقتی میرفتم دم در استقبالش

جواب سلامم هم نمیداد

وقتی می‌پریدم بغلش کنم هولم میداد و از خودش جدام می‌کرد

با من هیچ تعاملی نداره

با بچه ها هیچ تعاملی نداره

هیچ تفریحی نداریم

از نظر جنسی صفره. تاحالا نشده پیشنهاد از سمت ایشون باشه. تازه ۴۰ درصد پیشنهادهای منم رد میکنه

مشاورم گفت این شوهر بشو نیست یا طلاق

یا مثل ی همخونه فقط تو خونه اش زندگی کن و براش غذا بپز

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بگم برات ماجرا رو؟ من ی برون گرای فعال بودم و اون ی درونگرایی منزوی اوایل وقتی میرفتم دم در استقب ...

میدونم چی میگی

ولی فکر نکن خارج از این زندگی هم دارن حلوا نذری میدن

اونم با دوتا دختر ، تو جامعه ایران

نه موندم بسیار بسیار کار سختیه نمیتونم توصیه کنم به کسی اما از نتایجش برای بچم فوق ...

میترسیدم از طلاق

از حرف مردم

دلم برا شوهرم میسوخت ک بخوام رهاش کنم

راستی دست بزن هم داره

پس موندم و سعی کردم فقط همخونه ام باشه

یبار ک داشتم گله شو ب مشاورم میکردمنم گفت خانمممممم این شوهرت نیست. انقد شوهرم شوهرم نکن. این ی آدمه ک تو خونه ات زندگی میکنه. فقط همییییییین. 

کم کم حس کردم دیگه دوستش ندارم

دیگه برای رابطه هیچ وقت طرفش نرفتم

ماهی یبار میومد سمت من. اونم حالم ب هم میخورد ازش

وقتی میگفتم بیا بریم مشاوره میگفت مگه زندگی مون چشه

من ازش متنفر بودم و اون نمیفهمید

کلا انتظارش از زندگی  همین بود ک شب یجا بخوابه و شامش آماده باشه

اگه شوهرت از نظر اخلاقی سالمه، حرمت و احترامتو نگه میداره، برای بچه هات پدری میکنه،به نظر من بشین و بچه هاتو بزرگ کن

مردای دیگه هم همچین باقلوای یزد نیستن. مجرد بمونی هم که همش سکوت و تنهایی و غصه 

میدونم چی میگی ولی فکر نکن خارج از این زندگی هم دارن حلوا نذری میدن اونم با دوتا دختر ، تو ج ...

مشکل شما چیه

اگه شوهرت از نظر اخلاقی سالمه، حرمت و احترامتو نگه میداره، برای بچه هات پدری میکنه،به نظر من بشین و ...

اصلا اینایی ک گفتی نیست

همسر من اصلا نیست

اگر باشه هم بد اخلاق و بد خلقه

بالای سر بچه ها نبوده

کلا نبوده 

ک حالا دل کندن ازش برام راحته

میترسیدم از طلاق از حرف مردم دلم برا شوهرم میسوخت ک بخوام رهاش کنم راستی دست بزن هم داره پس موند ...

همینو میگم

مشاورا گند میزنن به سیستم فکری آدم، به آدم القا میکنن که باید مثل یه ماشین تصمیم بگیره ، درصورتی که آدمیزاد ماشین نیس

اون شوهرته ،اول از همه چون تنها مرد کل جهانه که ارش دوتا بچه داری

اگه شوهرت از نظر اخلاقی سالمه، حرمت و احترامتو نگه میداره، برای بچه هات پدری میکنه،به نظر من بشین و ...

تا ابن ک مشاورم عوض کردم

و اون گفت زندگیتون درست میشه

گقتم احمق سردی شوهرمو ک نمیتونی درست کنی

لجن افتضاحشو نمیتونی درست کنی

چون شوهر من واقعا توانایی درست و خوشگل حرف بدن رو نداره

۶ سال تمام کنارش زندگی کردم و آرزو ب دل موندم ک یبار اسممو صدا کنه.همیشه مثل ی ربات فقط میگفت خانم

حالا ک میدونه دوست دارم اسممو بگه

مث عقب مونده ها، اونم فقط وقتایی ک قهریه و میخواد منت کشی کنه، میگه گل پری

ن ی خانمی اولش میداره نه ی لحن خاصی صفررررر

جوری ک ترجیح میدم همون خانم صدا کنه واقعا

اصلا اینایی ک گفتی نیست همسر من اصلا نیست اگر باشه هم بد اخلاق و بد خلقه بالای سر بچه ها نبوده ک ...

شوهر من به کل ول کرد 

باید سختیشو بچشی،تا بفهمی حتی وضعیت الان تو برای  یکی مثل من آرزوعه، الان هرچی بگم فایده نداره،

دست تنها بچه بزرگ کردن، دست تنها بچه مریض رو مراقبت کردن ، هیچ کس رو نداشتن، خود جهنمه

تا ابن ک مشاورم عوض کردم و اون گفت زندگیتون درست میشه گقتم احمق سردی شوهرمو ک نمیتونی درست کنی لج ...

مشاورم اصرار کرد گفت درست میشه

دوباره عاشقش شدم

ولی ب ماه نکشیده دعوا راه انداخت

میدونی

نمیشه کسی رو دوست داشته باشی و هیچ انتظاری ازش نداشته باشی

از صبح تا شب مسوولیت بچه ها با منه

پدرشون هیچ مسؤولیتی درقبالشون قبول نمیکنه

من نمیتونم دوستش داشته باشم و انتظاری ازش نداشته باشم

هرجا ک بهش نیاز داشتم نبوده. دقیقا جاهایی ک نیازش داشتم نبوده

من نمیتونم کسی ک ایندشکلیه رو دوست داشته باشم

دوست داشته باشم و هی استرس داشته باشم ک حالا کی میخواد دعوا درست کنه. اذیتم کنه و...

هیچ حرف مشترکی نداریم ما