2777
2789
عنوان

تاحالا شده پولتون هدر بدید؟ چقدر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا پول هدر میدم ماهی ۷ تومن😐😐😐😐 همش آت و آشغال

مثلا چی میخرید؟

لباس و ادکلن و لوازم آرایشی؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اره ی ضدافتاب گرفتم‌۴۰۰ خیلی بده انگار زینک زدم دوباره ی مرطوب کننده گرفتم‌۵۰۰ باهاش جوش زدم‌ پارسالم یه کت سعارش دادم‌ ۴۰۰.خورده ای یبارم‌نپوشیدمش زشته انگار مانتو اداریه 

ن نشده ولی ی سری ۱۵۰ هزار تومن شارژ ریختم ب گوشیم بعد میخواستم نت بزنم بعد یک گیگ هنوز از بسته قبلی داشتم بعد من متوجه نشدم ک این یک گیگ تموم شده هیچی این ۱۵۰ تومن رفت یهو دیدم پیام اومد اعتبار و حساب گوشی شما صفر😂😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه تومن‌چیکار کردی

700تومن رفتم باشگاه 

شپش گرفتم دیگه ادامه ندادم 

بنظرشما ادامه بدم؟؟؟ ممکنه بدتر شم؟ مراقبم کسی نگیره ازم 

بعد اینکه بقیشم دادم برای رژیم که اصلا رژیمش بدرد نمیخوره

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
یبار ۴۰۰ میلیون یبار ۲۰۰ میلیون ۱۰ سال پیش اوووه و خیلی که یادم نمیاد 

وا خب چیکارشون کردی که انقدر زیاد هدر دادی؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

کاری به هدر ندادن 

اما چیزی که الان میسوزونه منو با یکی رفتم بیرون یه شلوار راحتی گرفتم ۶۵۰ یه کراپ خیلی ساده خریدم ۴۵۰ 

الان موندم چجوری اینارو تو خونه بپوشم 

مخصوصا کراپ ک اصن اهلش نیسم

.
بیشتر عمرمو و وقتمو هدر میدم تا پولام😐😑

دقیقا منم همینم

همینجوری داره عمرم میگذره و هیچی به هیچی

الکی روز رو شب میکنم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اره خیلی 

ولی یکیش که خیلی یادم مونده پارسال ۳۰۰ دادم یه خانمی بافتنی یادم بده خیلی زاغارت بود منم دیگه نرفتم اونم یه بار زنگ نزد بگه چرا نیومدی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤