2789
عنوان

سقط شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واسه من نه هفتش تموم شده بود سه روز بود وارد 10 هفته شده بود دست و پاش مث این انقدرمشخص نبود ولی سفی ...

این ن سفید بود ن قرمز همچین قهوه ای رنگ بود انگار 

کوچولوی نازم بی صبرانه منتظرم در آغوش بگیرمت🥺🌱♥️
این ن سفید بود ن قرمز همچین قهوه ای رنگ بود انگار 

واسه من سفید یکدست بود 

من 6 هفته رفتم سونو بچم زنده بود ضربان قلبشم 115 بود همه چیش خوب بود یه دفعه تو 10 هفته کیسه آب پاره شد یه تیکه گوشت سفید لوبیایی شکل سفید اندازه ی یه بند انگشت ازم خارج شد خوب که دقت کردم دیدم انگار داشته دست و پاش تشکیل میشده... چشماشم مث یه نقطه ی خیلی خیای ریز مشکی بود... ممکنه تو شکمم مرده باشه؟ بعد تو نه هفته سقط شده باشه؟ 

واسه من سفید یکدست بود  من 6 هفته رفتم سونو بچم زنده بود ضربان قلبشم 115 بود همه چیش خوب بود ی ...

پس جفتت چی اون دفع نشد همراه با جنین؟

احتمالا زودتر مرده بوده عزیزم جوری که شما میگی اگه توی ده هفته سقط میشد مثل بچه دوستم دست و پاش و همه چیش کامل می بود

مادربزرگ منم همینو گفت بهم.من یه چیزی دفع کردم اصلا شبیه جنین نبود.یه چیز گرد صورتی که توش مویرگ داشت.نمیدونم جنین بود یا نه.ولی مادربزرگم گفت جنین دختر اینطوریه. بعد چند ساعت هم جفت دفع شد. خیلی دلم میخواد بدونم اون چی بوده

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️
مادربزرگ منم همینو گفت بهم.من یه چیزی دفع کردم اصلا شبیه جنین نبود.یه چیز گرد صورتی که توش مویرگ داش ...

چند هفته بودی شما