2777
2789
عنوان

همش حس میکنم مامانم ذهنمو میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 29 پست
بضی وقتا ک من ب یچیزی فک میکنم یهو مامانم درموردش صحبت میکنه، یا مثلا داداشم امروز تو آشپزخونه بود ی ...

خب این مثالا جالبه ولی کافی نیست واسه اینکه شک کنی 

به علاوه اینکه تله پاتی بین کسایی که باهم رابطه عمیق عاطفی دارن بیشتره 

یعنی میخوام بگم درکل چنین چیزی ممکنه بخصوص اینکه مادرو دخترین و طبعا عاشق همینم موثره.

ولی این مثالا چیزیو ثابت نمیکنه

میخوای خودت یه مدت امتحان کنش

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من این حسو نسبت به کسی که دوسش دارم، دارم. مثلاً وقتی جایی هردومون هستیم و من به یه چیزی راجب اون ف ...

خوشبحالت 😂😂😂 

خدایا منم تله پاتی م قوی شه لطفاااااا ببینم تو ذهن کسی که دوسش دارم چی میگذره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا ۱۵_۱۶ سالگیم  هروقت خواهرم میومد خونمون و من بیرون و جایی غیر خونه بودم بدون تماس و .... کامل متوجه میشدم که اومدن. الان دیگه اینطور نیستم. اونموقع به هیچکی نگفتم الان متوجه شدم احتمالا دلایل عاطفی داشته

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
واقعا دوس ندارم اینجوری باشه، چون من خودمم از افکاری ک تو ذهنم هس از خدم خجالت میکشم 

نگران نباش همه از اینجور افکار دارن.

بعد هم بالاخره مادرتونه، شما رو بزرگ کرده و کامل می‌شناسه. یه جاهایی از رفتارتون متوجه میشه چی تو ذهنتونه. دیگه اگه چیزی بیشتر ازین باشه من نمیدونم، تجربه‌ای ازش ندارم.

وای واقعا؟! چقدر عجیب ‌و جالب. 

بله واقعا 

الان دیگه اصلا اونطور نیستم

2790
2778
2791
2779
2792