2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر دو تا تخمدانم داشت دو سال پیش ولی یه هفته پیش رفتم دوباره سونو دادم سمت راستم اصلا نداشت و سمت چپم کمتر شده بود. یکی دو ماه قرص خوردم و چند بار دفع کردم خود به خود خوب شد. نمیدونم برمیگرده دوباره یا نه

🫀🖇

درمان کامل عزیزم نداره هیچوقت

ولی میتونی با یسری دارو ها و ازاون مهمتر اصلاح سبک زندگی و رژیم  غذایی کنترلش کنی میتونی باردار بشی میتونی حتی پریودتو منظم کنی ولی یسری عوارضش کموبیش تا همیشه هس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

درمان کامل عزیزم نداره هیچوقت ولی میتونی با یسری دارو ها و ازاون مهمتر اصلاح سبک زندگی و رژیم  ...

میدونی من مشکلم فقط پوستمع، پریودام سروقته دقیق، بچه هم نمیخوام ولی پوستم خییلی خیلی برام مهمه

نمیدونی چی میشه که این اتفاق میوفته اصلا؟ 

من از 14 سالگیم که پریود شدم نامرتب بود و کلا با پلی کیستیک روزگار گذروندم تا الان...هی این دکتر, اون دکتر...هیییچ فیده ای نداشت.فقط تا دارو میخوردم خوب بود.قطع میشد داغون میشدم و رسما باروری نداشتم و تخمکام ضعیف بودن.

دیگه خسته شدم از دکتر و دارو.فقط رژیم گرفتم و هفته ای یه کیلو وزن کم کردم.قند و لبنیات رو کلا حذف کردم.آرد سفید رو حذف کردم.نون هفته ای یکبار کلا برای صبونه میخوردم و مابقی روزا  میوه میخوردم .ناهار اگر نونی بود ,نون سنگک میخوردم.نمک و روغن رو خیلی کم کردم.غذای سرخ کمرده مطلقا نپختم.خرما و موز و عسل و ارده و گرمیجات کلا بیشتر خوردم.کاهو و خیار و گوجه نخوردم.برنج خیلی کم خوردم.شام رو حذف کردم و به جاش میوه میخوردم.هفته ای سه بار رفتم استخر.حدود سه ماه این روتین رو رعایت کردم.ماه سوم که تموم شد بدون هیچ اقدام خاصی یا دارو خوردن باردار شدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792