اون زن هم سن شوهرمه ینی ۲۷ سالشه قبلا تو دانشگاه میشناخت و از اون زمان فک کنم هیچ وقت فراموش نکرده میگه دختره ازدواج کرده و جدا شده و پرستاره و بچه نداره یادمه اون زن یادش داد منو از خونه بیرون کرد و دیگه نذاشت دنبالم بیاد ماه ها خبری ازش نشد بخاطر اینکه اون دستور داده بود دنبالم نیاد نمیومد و باهم تو خونه خالی کیف میکردن راستش چن بار دیدم میز اتو بازه و میدونم شوهرم اتو نمیکشه یا رو تختی مرتبه در حالی که این مرتب نمیکنه دیگه کاملا شک کرده بودم و اون زمان اونقد جو گرفته بود بهم میگفت این مدرنه با کلاسه مث تو جهاز دهاتی نمیاره خوشگله خیلی مدرنه و این حرفا اون زن خونمو از هم پاشید شد بمب و الانم داریم طلاق میگیریم تو مراحل اخرشیم فک کنم الان خیلی خوشحال باشه احتمالا میخواد گولش بزنه و کاری کنه اونو بگیره خیلی عقده ای شده چون طلاق گرفتع راستش من اونایی که طلاق میگیرنو قضاوت نمیکنم چون شاید خودمم ی جوری طلاق بگیرم ولی باید مواظب رفتار و حرکت خودم باشم قشنگ خودشو انداخت وسط زندگیم راستش گاها میگم اگه برگردم و طلاق نگیرم اونم نمیتونه به خواستش برسه ولی بیشتر میگم به جهنم برسه اگه این نبود هزار تا خراب دیگه هستن میتونن گولش بزنن هیچ وقت یادم نمیره چجور بی تفاوت بود باهام راستش دارم فک میکنم اینکه اینقد راحت گول خرابا رو میخوره دیگه بعد اینم اینکارو میکنه حتی از این جداش کنم بازم اینکارو میکنه چون احمقه
فقطزورم میاد اون خراب به خواستش رسیده ببینین چقد عقده ای بوده که زندگی یکی دیگه رو ریخت احتمالا چون ...
عزیزم در اینکه اون زندگی خراب کن شکی نیست ولی متاسفانه مشکل بزرگ شوهرته اون دخترم نبود میرفت سراغ یکی دیگخ مرد اگه خوب باشه گول هیچ کیو نمیخوره این چیزا به گول زدن نیست به خواسته ی خود ادمه شوهرت خواسته که رفته باهاش و متاسفانه اون زندگی تو رو نابود کرده الانم ناراحت نباش طلاق بهتر از موندن یه ادم خیانتکار که هیچ احساس و مسئولیتی نسبت بهت نداره امیدورام برات بهترین ها پیش بیاد یک نفر که عاشقته و تو براش کل دنیایی قسمتت شه
یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
عزیزم در اینکه اون زندگی خراب کن شکی نیست ولی متاسفانه مشکل بزرگ شوهرته اون دخترم نبود میرفت سراغ یک ...
اره میدونم ولی دختره هم دم به دیقه زنگ میزد خیلی دلبری میکرد با پول کادو گولش میزد فقط میخواست کاری کنه ازهم جدامون کنه الانم به خواستش رسیده بعد اینم فقط تلاش میکنه ازدواج کنه
اگه اینجوره که ان شالله سرش میاد یه زن دیگه سوار میشه رو زندگی که اینجوری درست کرده
قبلا خودش طلاق گرفته الانم باعث طلاق ما شد ینی اونقد تلاش کرد اون نمیفهمه هدفش چیه ولی من خوب میفهمم میخواد خودشو بندازه به این راستش من بمونم بجنگم گم میشه میره و به خواستش نمیرسه ولی خودم راهو باز میکنم خودم میرم با پای خودم
دختره خیلی حقیره و شوهرت هم خیلی احمق اون که با نامحرم خلوت کرده برا اهداف دیگه اشم با کسایی دیگه باز از این بیشرمیها خواهد کرد فعلا شوهرت کور هوس شده نمیبینه
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
قبلا خودش طلاق گرفته الانم باعث طلاق ما شد ینی اونقد تلاش کرد اون نمیفهمه هدفش چیه ولی من خوب میفهمم ...
برای زندگیت تلاش کن راحت راه باز نکن براش اشتباه میکنی
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم چه بهتر بذار اون دوتا خراب و کثافت باهم زندگی کنن مطمئن باش زندگی خوبی نخواهند داشت چون اعتمادی بینشون وجود نداره.الان داغ هستن و مثلا عاشق بعد چندوقت شوهرت متوجه میشه.مردی که خیانت میکنه رو باید انداخت دور.این نشد یک خراب دیگه..مگه بچست گول بخوره
متاسفم عزیزم 💔. صرفا نمیشه گفت چون خرابه اینکار رو میکرده این خانوم...به نظرم همین دختره تو زندگی خودش از این کارا برای شوهرش نکرده الان داره همه کارارو برای شوهرت میکنه که نگه دارش . معلومه از اول ازدواج صوری بوده اینجوری که داری توضیح میدی یا شما اجبار کردی باهاش ازدواج کنی یه چیزی هست .و شما خیلی کم تجربه ای اگه تجربه دار بودی اون زنه رو چنان از زندگیت مینداختی بیرون که نتونه حتی رو تخت بشینه چه برسه تخت جمع و جور کنه یا اتو بکشه زن تو خونت به وسایلات دست میزنه ولی فقط قلبت میشکنه بخاطر همین کم تجربیگیته دختر گل.