2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 57 پست
فقطزورم میاد اون خراب به خواستش رسیده ببینین چقد عقده ای بوده که زندگی یکی دیگه رو ریخت احتمالا چون ...

عزیزم در اینکه اون زندگی خراب کن شکی نیست ولی متاسفانه مشکل بزرگ شوهرته اون دخترم نبود میرفت سراغ یکی دیگخ مرد اگه خوب باشه گول هیچ کیو نمیخوره این چیزا به گول زدن نیست به خواسته ی خود ادمه شوهرت خواسته که رفته باهاش و متاسفانه اون زندگی تو رو نابود کرده الانم ناراحت نباش طلاق بهتر از موندن یه ادم خیانتکار که هیچ احساس و مسئولیتی نسبت بهت نداره امیدورام برات بهترین ها پیش بیاد یک نفر که عاشقته و تو براش کل دنیایی قسمتت شه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم در اینکه اون زندگی خراب کن شکی نیست ولی متاسفانه مشکل بزرگ شوهرته اون دخترم نبود میرفت سراغ یک ...

اره میدونم ولی دختره هم دم به دیقه زنگ میزد خیلی دلبری میکرد با پول کادو گولش میزد فقط میخواست کاری کنه ازهم جدامون کنه الانم به خواستش رسیده بعد اینم فقط تلاش میکنه ازدواج کنه

خانمه ولش نمیکنه داره التماس میکنه کادو و اینا میخره پول خرجش نیکنه فقط بگیرتش

اصلا به این دو تا شغال فک نکن که چیکار میکنن برن گمشن به فکر خودت باش و آینده ات عزیزم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
اگه اینجوره که ان شالله سرش میاد یه زن دیگه سوار میشه رو زندگی که اینجوری درست کرده

قبلا خودش طلاق گرفته الانم باعث طلاق ما شد ینی اونقد تلاش کرد اون نمیفهمه هدفش چیه ولی من خوب میفهمم میخواد خودشو بندازه به این راستش من بمونم بجنگم گم میشه میره و به خواستش نمیرسه ولی خودم راهو باز میکنم خودم میرم با پای خودم

هرچه کنی به خود کنی گرهمه نیک وبد کنی 

دختره خیلی حقیره و شوهرت هم خیلی احمق اون که با نامحرم خلوت کرده برا اهداف دیگه اشم با کسایی دیگه باز از این بیشرمیها خواهد کرد فعلا شوهرت کور هوس شده نمیبینه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
قبلا خودش طلاق گرفته الانم باعث طلاق ما شد ینی اونقد تلاش کرد اون نمیفهمه هدفش چیه ولی من خوب میفهمم ...

برای زندگیت تلاش کن راحت راه باز نکن براش اشتباه میکنی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
هرچه کنی به خود کنی گرهمه نیک وبد کنی  دختره خیلی حقیره و شوهرت هم خیلی احمق اون که با نامحرم ...

دقیقا میدونی چرا نمیجنگم چرا بیرونش نمیکنم چون این نباشه هزار تا خراب هس اینو بیرون کنم اون یکیا اومدن این باز گول میخوره

برای زندگیت تلاش کن راحت راه باز نکن براش اشتباه میکنی

تلاش کنم بیرونش کنم بعد چی بعدش باز ی خراب دیگه بیاد گولش میخوره این احمقه راحت گول میخوره تا کی اینکارو انجام بدم

عزیزم چه بهتر بذار اون دوتا خراب و کثافت باهم زندگی کنن مطمئن باش زندگی خوبی نخواهند داشت چون اعتمادی بینشون وجود نداره.الان داغ هستن و مثلا عاشق بعد چندوقت شوهرت متوجه میشه.مردی که خیانت میکنه رو باید انداخت دور.این نشد یک خراب دیگه..مگه بچست گول بخوره

متاسفم عزیزم 💔. صرفا نمیشه گفت چون خرابه اینکار رو می‌کرده این خانوم...به نظرم همین دختره تو زندگی خودش از این کارا برای شوهرش نکرده الان داره همه کارارو برای شوهرت می‌کنه که نگه دارش . معلومه از اول ازدواج صوری بوده اینجوری که داری توضیح میدی یا شما اجبار کردی باهاش ازدواج کنی یه چیزی هست .و شما خیلی کم تجربه ای اگه تجربه دار بودی اون زنه رو چنان از زندگیت مینداختی بیرون که نتونه حتی رو تخت بشینه چه برسه تخت جمع و جور کنه یا اتو بکشه زن تو خونت به وسایلات دست می‌زنه ولی فقط قلبت می‌شکنه بخاطر همین کم تجربیگیته دختر گل.