2777
2789
نه نیم نمره ریاضی کم داره  بمیرم براش امسال سال خیلی سختی رو داشت با وجود سرطان اش مرگ پدر من ...

دخترتون سرطان داره؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غیردولتی اگ پولشو داری بنویس

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

میتونه بره فقط شاید اولویت ج باشه ازمدرسه های مختلف بپرسید نهایت نشد میبرین غیرانتفاعی 

اینوهم بگم تحربی فقط ظاهرش قشنگه خواهش میکنم اول بطورکامل درموردش تحقیق کنید ایا دخترشما ظرفیت اینو داره ۱۰ ۱۲ ساعت روزانه مطالعه کنه؟ سختی هاش فراوونه ،بااگاهی کامل بیایداین رشته 

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
نه نیم نمره ریاضی کم داره  بمیرم براش امسال سال خیلی سختی رو داشت با وجود سرطان اش مرگ پدر من ...

اگر ب اورده یکم دیر ثبت نام میکنن ولی میکنن نگران نباش. من دوستام نصفشون ب اوردن و تونستن

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

دور از جون 

سایتون بالای سرش باشه صد بیست سال 

منم دارم میرم دهم ببینید من که رفتم واسه گرفتن هدایت تحصیلیم خیلیا مثل دختر خانم شما بودن 

یه راه داره فقط باز آزمون بده شهریور ولی ریسک داره 

ممکنه صبر کنین و نرید جایی ثبت نام کنین بعد شهریور واستون پیام بیاد که منطقه ظرفیتش پره نمیتونین آزمون بدین واسه انتخاب رشته بعد از اونور مدرسه پیدا کردن سخته حالا باز شرایطا فرق داره این نیم نمره بیشتر نیست برید پیش مشاور مدرسه. ببینید اون چی میگه

بله خداروشکر چند وقته فهمیدیم به طور کامل درمان شد

خداروشکر 

اشکال نداره اگه نمیتونی بفرستیش غیر دولتی بزار یه سال ریاضی بخونه تغییر رشته بده

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
علوم ۱۶ و ریاضی ۱۵  معدل اش هم ۱۸

شاید ناراحت بشید 

اما به صرف دوست داشتن نمیشه رفت تجربی 

علوم و ریاضی نهم رو اینقدر کم آورده فیزیک و شبمی و ریاضی و زیست دهم و چطور مبخواد پاس کنه 

این دانش اموزان ترمز کلاس میشن 

فکر گنید چندتا دانش اموز معدل ۲۰و ۱۹ و چندتا نمره پایین حتی خود بچه خا سر کلاس اذیت میشن و گاهی درگیر

ببرش غیر انتفاعی 

چون اونجا پول و.. میکیرن اگر ثبت نام نکردن میتونید یه چند تومن اضافه تر بدید تا ایشالا اوکی شه 

اگرم نه که برید اداره 

در آخر اگر خدایی نکرده هيچکدوم نشد صبر کنید ثبت تام اولیت ها تموم شه بعد برید با مدرسه صحبت کنید ببینید قبول میکنن یا نه 

ایشالا که قبول میکنن

🌙💜