2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همینطوریم الان پیروز یه سرم زدم یکم بهتر شدم بعد دوباره تب کردمو بدن درد تا دیروز 🤦 و بدتر ع همه اینکه من همون پیروز صبحی ک از خواب بیدار شدم تازه دیشب خوابیدم🤦 قشنگ کاااااامل دوروز بیدار بودم تقریبا و همین حالمو بدتر کرد 

من ک رفتم دکتر بهم گفت ویروسه کلا هم سه روزه 

درست هم میگفت امروز خیلی بهترم

خیلی تب میکنم  برا تب میخوام برم  مادرتون شوید بود علائمش

ن شدید نبود. ولی خب مثلن. غذا می‌خورد نمی‌تونست مزشو رو بفهمه.  یا چیزی رو بو بکشه.   اینی که میگم بخور خوبه

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)
منم دقیقا همینطوریم الان پیروز یه سرم زدم یکم بهتر شدم بعد دوباره تب کردمو بدن درد تا دیروز 🤦 و بدت ...

من دیروز ظهر شروع شد. دیشب وااااقعا سخت گذشت. الانم تب دارم و حالم بده. 

انشاالله که همون سه روزه اوکی شه 

ممنونم 

نمیدونم والا. شایدم سرماخوردگیه  هرچی هست سنگین بود ممنونم گلم

خواهش میکنم الان چندروزه همکارای همسرم علائم بدن درد و سردرد و کوفتگی و بیحالی دارن.بدون سرفه و آبریزش و عطسه و ....

با قرص سرماخوردگی و مسکن خفیف و استراحت و مایعات(اصول اولیه درمان سرماخوردگی)دارن درمان میکنن.

نگران نباش.

یه غذای مقوی بخور و استراحت کن زود خوب میشی.اگه علائمت شدیدتر شد و تغییر کرد برو دکتر خیالت راحت بشه.

اگه واکسن زدین دیگه کرونا ضعیف شده مثل همون سرما خوردگیایی که هر سال میگرفتیم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه واکسن زدین دیگه کرونا ضعیف شده مثل همون سرما خوردگیایی که هر سال میگرفتیم

ما تا واکسن زدیم امیکرون گرفتیم شدید  قرار بود بعد دوز اول و دوم خیلی ضعیف شه ولی نشد بدترم شد ی ویروس جدیدم اومد رو کار اینا تا دوز ۷ ۸ نزنیم ول نمیکنن