2777
2789
عنوان

حالت تهوع...

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 51 پست
برو خونه مادر شوهرت 

همونجام خونم چسبیدس ب خونشون اتفاقا من کارای اونارو با این حال بد انجام میدم 🙂💔

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
برو آزمایش خون بده اگه منفی شد برو دکتر زنان و سونو تا علت پیداشه

ازمایش خون میترسم بدم حامله نباشم بخوره تو ذوقم 

تمام آزمایش های هژمونی و سونو رو هم رفتم مشکلی نبوده

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اد کنین😁 من فردا میشم ۶هفته 

ااا چه خوب یه گروه بزنم لینک بذارم همینجا.... آخه دغدغه هامون یکی میشه 

چی دارین همه؟ ایتا؟ بله؟ سروش؟ چی هست پیام رسانتون؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
ااا چه خوب یه گروه بزنم لینک بذارم همینجا.... آخه دغدغه هامون یکی میشه  چی دارین همه؟ ایتا؟ بل ...

روبیک ایتا

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
ازمایش خون میترسم بدم حامله نباشم بخوره تو ذوقم  تمام آزمایش های هژمونی و سونو رو هم رفتم مشکل ...

عزیزم درسته منم این حسارو تجربه کردم ولی آخرش باید آزمایش بدی 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
نگران نباش من تازه تو هفت ماهگی هم کمتر ولی با بعضی چیزا میاوردن بالا ماشالا دخترم خیلی باهوشه  ...

اخه من با هر قرصی ک دکتر داده حالم خوب نشده و هنوز اذیتم من از بیخوابی داغون شدم از بس حالا تهوع دارم و بالا میارم 

عزیزم درسته منم این حسارو تجربه کردم ولی آخرش باید آزمایش بدی 

باشه اگه دیدم یه هفته دیگه نشدم آزمایش میدم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
ازمایش خون میترسم بدم حامله نباشم بخوره تو ذوقم  تمام آزمایش های هژمونی و سونو رو هم رفتم مشکل ...

اواجور راحت تری عزیزم خب باید چک کنی ببینی علت چیه.... آزمایش هورمونی دادی اینم‌روش 

از داروهای تقویت تخمدان یا تعیین جنسیت استفاده نکردی؟ 

اواجور راحت تری عزیزم خب باید چک کنی ببینی علت چیه.... آزمایش هورمونی دادی اینم‌روش  از داروها ...

نه هیچ دارویی مصرف نکردم

بچه ها گروه ایتا لینک نمیده باید جتما با مخاطب باشه

بله بزنم؟ یا مثلا ایتا کانال بزنم همه رو ادمین کنم همه بتونن پیام بذارن چون کانال لینک داره بذارم اینجا

بچه ها بیاین یه گروه بزنین سن بارداریامون مثل همه که 😑😐 

https://eitaa.com/joinchat/2936865277Ge219395ae6

۹ هفته و هشت روزی؟ منم الان هفت هفته و ۵ روزم 😁 با همیم تقریبا

https://eitaa.com/joinchat/2936865277Ge219395ae6ایتا گروهه

برو خونه بابات خوب میشی من همین الان سومین صبحانه مو خوردم مامانم یه ساعت دیگه میا میگه بی صاحاب سرت ...

https://eitaa.com/joinchat/2936865277Ge219395ae6