2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا

یه ضدآفتاب گرفتم

اینقدر میماسید به پوستم که انداختمش دور

به هرکدومم میگم سریع میگن مشاوره بو گرفتی و اونی که ضدآفتاب داد بهت کار بلد نبود از این چرت و پرتا

خب من پوستم نرماله رو ضدآفتاب هم نوشته نرمال

ولی آنچنان چرب میکرد که حالم به هم میخورد

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
حیف پول! یعنی بی کیفیت ترین محصول رو با قیمت بالا میندازن بهت! نه خرید ازش خوبه نه همکاری باهاشون! ...

منم دو محصول خریدم فقط انداختم آشغالی

خواهر دوستم‌منو مجبور کرد از بس وز وز وز کرد و تبلیغ کرد

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

افتضااااح ترین شرکت 

عین گدا میمونن

از ننه قمر تا شمسی خانم سر کوچه توش عضون

یه تومن ازت میچاپن که ازشون محصول بخری بعدشم  یادت میدن هروز زنگ بزنی ب فلان دختر عمو و فلان خاله و التماس کنی تا ازت یه شامپو بخره

گند بزنن توش

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

یه ضدآفتاب گرفتم اینقدر میماسید به پوستم که انداختمش دور به هرکدومم میگم سریع میگن مشاوره بو گرفتی ...

وای دقیقا من  یه ضد آفتاب مث ماست انداختن بهم

بعدم تا حرف بزنی میگن مشاوره خوب نگرفتی

این حرفا رو سر تیم هاشون یادشون میدن

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
بنز 😂😂 شما همکاری داشتین؟؟؟

نه دخترخالم و زنداییم

خودم حاضر نشدم حتی بهشون گوش بدم

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

وای هنوز هستن ادمایی که گول اینارو بخورن 

بابا اینا اساس سود دهی شرکتشون اوردن چندتا ادم ساده و فروختن وسایل بنجله وقتی ببینی وسایل بدرد نمیخوره خودت رو میکشی کنار اما شرکت سودش رو کرده میره سراغ طعمه بعدی

دقیقا من یک همکارم واقعا اذیتم کرد سر این که هی می گفت ازم بخر محصولات رو

لوسیون بدن وانیلش رو استفاده کردم خوب بود ولی بقیع چیزاش نه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه