2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 34 پست
تو تهران خانمای پیر یا جوون هستن دهبال همخونه میگردن میتونی باهاشون زندگی کنی

نه بابا آدم دیگه به هم خون خودش نمیتونه اعتماد کنه نه غریبه خطرناکه

اسی نکنیا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بااین درامد و این هزینه ها صددرصد نمیتونی 

چه کاری میری؟

چندساعت در روزه؟

میتونی انلاین شاپ بزنی که اگه کارت بگیره خیلیی درامد داره یا میتونی پس اندازتو بیشتر کنی یه مغازه اجاره کنی که فکر نمیکنم به ریسکش به ارزه

کاش بابای مهربون من بود حتی یک بارم دلمون رو نشکست  چ برسه بزنه همچین آدمایی میمونن اونوقت با ...

خدا بیامرزه گلم ان شالله خدا به دلت صبر بده ناراحت شدم🖤

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
کاش بابای مهربون من بود حتی یک بارم دلمون رو نشکست  چ برسه بزنه همچین آدمایی میمونن اونوقت با ...

از بچگی انقدر سختی کشیدم

نمیدونم چرا نمیمیره

دستم انقدر درد میکنه

اگه بدونی چه حیووون بی رحمیه

اینجور پدرا اسم پدرو بی ارزش و پست میکنن

خدا شفاشون بده 

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

از بچگی انقدر سختی کشیدم نمیدونم چرا نمیمیره دستم انقدر درد میکنه اگه بدونی چه حیووون بی رحمیه

عزیزم خدا کمکتون کنه

میدونی من انقدر بابام خوب بوده خیلی نمیتونم درک کنم چطور ی پدر میتونه انقدر بد باشه ک بچه هاش آرزوی مرگشو کنن😕

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

تو یه اداره س کلی درس خوندم😢😢😢 اخرش شد این

عیب نداره همینم خوبه♥️

خب لب تاپ داری؟دوره های طراحی سایت و برنامه نویسی رو ببین فکر نمیکنم هزینه خییلیی زیادیم داشته باصه درامدش فوق العادستتتتتتتت به قدری که اگه کارت بگیره میتونی توی ۱سال به خونه و ماشین برسی