2777
2789
گلخونه خوب درامد داره؟ شوهرم میخواد تغییر شعل بده و گل خونه بزنه ساعت کاری زیاد خستشکرده

خیلی بستگی داره به بازار 

اینم بگم گلخونه خیار دارن

گلخونه چی میخواید بزنید؟

مثلا پارسال خیلی خوب بود شکر خدا 

ولی سالی هم بوده خرجش بزور دراومده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بستگی داره به بازار  اینم بگم گلخونه خیار دارن گلخونه چی میخواید بزنید؟ مثلا پارسال خیل ...

نمیدونم چی میخواد بزنه

اما به این شغل علاقه داره

عزیزم الهی همیشه برکت بیافته تو مالو کارتون

اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
نمیدونم چی میخواد بزنه اما به این شغل علاقه داره عزیزم الهی همیشه برکت بیافته تو مالو کارتون

شغل ازاد خوبه اونم تو این اوضاع ایران حداقل وقتی بازار کارش خوب باشه درامد بالاست ولی حقوق بگیر که باشی باید نهایت با وام و قسط خودتو بالا بکشی واقعا سخته تو این شرایط

ان شالله که بزنید و براتون پربرکت باشه

ممنونم از دل مهربونت😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فرهنگی ؛کارمند  روی هم حدود ۴۰ دریافتی

مثل مایید.

په چرا شما بیشتر از مایید🤨

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نمیدونم شما چرا کمتر میگیرین    

میرم به خانم میگم

(به یاد دوران مدرسه که وقتی یکی نمره اش بیشتر بود. بعضیا میبردن نشون خانم میدادن که چرا این بیشتر شده😜)

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم