2777
2789
عنوان

دلم یهو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست
آمین. دارم میرم مشهد.بعدش اقدام میکنم. خدا گریه هامو میبینه این بار کمک میکنه

سلام عزیزم منم جمعه پیش سقط کردم خیلی شبیه ب تو 18هفته لک دیدم رفتم سونو ضربان نداشت ب خونریزی افتادم شدید رفتم دسشویی جنین افتاد خودم برداشتمش کلی نگاش کردم دلم خونه دارم دق میکنم افسرده شدم هیچکسم درکم نمیکنه 

سلام عزیزم منم جمعه پیش سقط کردم خیلی شبیه ب تو 18هفته لک دیدم رفتم سونو ضربان نداشت ب خونریزی افتاد ...

سلام عزیزم خیلی دلت بزرگ بود که اینکارو کردی من تو بیمارستان وقتی افتاد زیر یک ثانیه چشمم افتاد بش سریع چشممو بستم و جیغ های خیلی بلند زدم نتونستم نگا کنم. خدا بزودی دامنتو سبز میکنه و دوباره دلت شاد میشه. من درکت میکنم خیلی سخته. بچه اول بود؟ این اتفاق توی بچه های اول خیلی شایع هست. البته من خونریزی هیچی نداشتم چون خود به خود سقط نشد. قلبش ایستاده بود کاملا بدون علامت بود حتی ویار داشتم خیلی اون روزا. اصلا فکرنمیکردم تو شکمم مرده باشه. ان شاءالله خدا دوباره دلمونو شاد میکنه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی دلت بزرگ بود که اینکارو کردی من تو بیمارستان وقتی افتاد زیر یک ثانیه چشمم افتاد بش س ...

عزیزم متاسفم.منم ۵شنبه سقط کردم کورتاژ شدم تو ۶هفته قلب داشت یعد ۸ هفته ایست قلبی کرده بود.

یه دختر دارم یه بارداری پوچ هم داشتم 

شما مشخص شد دلیل ایست قلبی چی بود؟ آزمایش واینا انجام دادید یا چی؟

عزیزم متاسفم.منم ۵شنبه سقط کردم کورتاژ شدم تو ۶هفته قلب داشت یعد ۸ هفته ایست قلبی کرده بود. یه دختر ...

متاسفم عزیزم. حالتو میفهمم. من انواع ازمایشات انجام دادم اما چیزی بصورت قطعی مشخص نمیشه. فقط میگن توی بارداری اول خیلی پیش میاد و من چون سن بارداریم از ۳ ماه گذشته بود گفتن قطعا نقص ژنتیکی بوده و خداروشکر کن خودش از بین رفت. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
سلام عزیزم خیلی دلت بزرگ بود که اینکارو کردی من تو بیمارستان وقتی افتاد زیر یک ثانیه چشمم افتاد بش س ...

سلام عزیزم بچه دومم بود 

ولی از دواج مجدد داشتم از این ازدواج اولی بود خیلی خوشحال بودم همه چی خوب بود یهو بهم ریخت حالم خوب نمیشه 😢😢😢