duddufffihh مدیر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7491 عنوان مادر شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست مادرشوهرم گیر داده بود پسرم بخاطر اینکه باتو ازدواج کرده هیچی نمیدی بهش بخوره لاغر شده منم بهش گفتم والا همین بود و اینکه ما رابطمون زیاده واسه همون لاغر شده به من چه 😐خوب گفتم؟آخه همش میگه هیچی نمیدی بهش خدایاشکرت❤️ 1402/05/30 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
duddufffihh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7491 میگفتی اگه خیلی ناراحتی فسنجون و مرغ شکم پر چلو گوشت بذار مارو دعوت کن یه خورده پسرت چاق بشه دیوانه ام کردهمیگه اگه تو زن بودی شوهرت باید شکم داشت خب به من چه لاغره من چیکار کنم خدایاشکرت❤️
exo_chanyeol عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 801 اینو گفتم میگه عروس نگرفتم سگ گرفتم بهم بی احترامی میکنه😑چند بارم شوهرم بهش تذکر داده اینجوری نگو چه زنه بی نزاکتیه واقعا واسهچیزایچرتوپرتوسیاسیرویمنریپلاینکن حوصلهبحثندارم:)باتشکر🗿
duddufffihh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7491 برگام ریخت از شدت راحتی و رک بودنت 🍃🤣فکر کردم ۱۵ ۱۶ سالته 🤣🤣🤣والا خدایاشکرت❤️
duddufffihh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7491 چه زنه بی نزاکتیه واقعا خیلی بده شعور نداره خدایاشکرت❤️
لمعه عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 8792 دیوانه ام کرده میگه اگه تو زن بودی شوهرت باید شکم داشت خب به من چه لاغره من چیکار کنم به نظرم جوابش رو نده بیخیال عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
fatemehmsd عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 633 🤣🤣🤣والا خوب کردی گفتی منم اگ یکی اینجوری بهم بگه چیزی بهش نمیدی بخوره میگم هرشب بهش میدم میخوره اینجوریه اگه بهش نوم بدتر میشه وقتی دهنشون بازه عروساهم باید باز بشه ک بدونن کمترش نیستید😀 زندگی اب روان است روان میگذرد هرچه تقدیر من و توست همان میگذرد.....
duddufffihh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7491 خوب کردی گفتی منم اگ یکی اینجوری بهم بگه چیزی بهش نمیدی بخوره میگم هرشب بهش میدم میخوره اینجوریه اگه ... همون دیگه وقتی پسرش شبی دوساعت انرژی میسوزونه🤣انتظار نداشته باشه چاق بشه خدایاشکرت❤️
fatemehmsd عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 633 همون دیگه وقتی پسرش شبی دوساعت انرژی میسوزونه🤣انتظار نداشته باشه چاق بشه 😂🫸🫷 زندگی اب روان است روان میگذرد هرچه تقدیر من و توست همان میگذرد.....